Colin Firth visszatér a Kingsman 2-ben?A kép forrása: Twentieth Century Fox

Vigyázat, extrém SPPOILER- veszély! Matthew Vaughn szerint meg lehet találni a módját, miként térjen vissza Colin Firth a Kingsman: A titkos szolgálat második részében.

A hétvégén debütál a mozikban a Kingsman: A titkos szolgálat, mely akárcsak idehaza, Észak-Amerikában is a második helyen nyitott A szürke ötven árnyalatamögött, 35,6 millió hétvégi bevételei pedig jó alapot nyújtanak a film rendezőjének, Matthew Vaughn-nak, hogy nyugodt szívvel kezdhessen gondolkodni a folytatásról.  

Aki még nem látta a filmet, ezen a ponton mindenképp függessze fel a cikk olvasását, ugyanis extrém SPOILEREK következnek.

Bár Firth karaktere, Harry Hart csúnya halált hal a Kingsman végén, Vaughn a USA Today-nek adott interjújában elárulta, ha elkészül a második rész, mindenképp azon lesz, hogy visszahozza Hartot az élők sorába.

"Nagyon sok ember dühös amiatt, hogy Colin talán nem lesz benne a folytatásban, de jelenleg épp azon vagyok, hogy valamit kiötöljek. Ha az emberek jegyeket vásárolnak Amerikában, van egy olyan jó érzésem, hogy ki fogjuk talán, miként hozhassuk vissza" - árulta el a rendező-forgatókönyvíró.

A folytatásra egyelőre még nem bólintottak rá a Fox részéről, de a bevételeket látva minden bizonnyal nem kell sokat várnunk a hivatalos bejelentésig.