Colin Firth visszatér a Kingsman 2-ben

Vigyázat, aki nem látta még az első részt jobb, ha nem olvas tovább!

A Kingsman: A titkos szolgálat kétségkívül az idei év egyik legkarakteresebb vígjátéka volt, mely lendületes akciójeleneteivel és humorával nézők millióit győzte meg. Nem csoda, hogy az alkotók máris a folytatáson dolgoznak, de úgy tűnik, maguk sem számoltak akkora sikerrel, mint amiben részük volt.

Legalábbis erről árulkodik az, hogy a Colin Firth által alakított karakter életét vesztette a film egyik jelenetében. Ha nem lett volna ekkora siker a film (több mint 400 millió dollár világszerte), ezzel semmi baj nem lenne, csakhogy a folytatást az alkotók nem szívesen képzelik el Firth nélkül. Erről beszélt az IGN-nek adott interjújában a film alapjául szolgáló képregény szerzője Mark Millar.  Amikor a szerzőt a színész visszatéréséről faggatta az újságíró, Millar egyenes választ adott.

’Ez az a dolog, amiről most mindannyian beszélünk, ugyanis Colin volt az egyik tényező, ami miatt működött a film. Azt akarjuk, hogy a történetnek legyen meg a maga integritása, szóval, ha visszahozzuk, annak értelmet kell nyernie. Itt tartunk jelenleg’ –mondta el, majd hozzátette, a forgatókönyvírók jelenleg is ezen dolgoznak, és bár van még néhány részlet, amit ki kell találniuk, és meg kell hozniuk pár további döntést a sztorival kapcsolatban, jól állnak.

Arról, hogy mikor kerülhet a mozikba a Kingsman 2, egyelőre nincsenek információk.