Csekkold vagy passzold? Kiderült, érdemes volt-e várni a Mátrix 4-re

Alig egy hét múlva érkezik a mozikba a Mátrix: Feltámadások, amely az idei év egyik legjobban várt filmjének számít, Lana Wachowski rendezésének azonban egyúttal hatalmas elvárásoknak kell majd megfelelnie.

Noha az eddig előzetesek igyekeztek minél kevesebb részletet elárulni a sztorival kapcsolatban, a rajongók egy része mégis kétségeit fejezte ki azzal kapcsolatban, lehet-e egyáltalán létjogosultsága a negyedik résznek. Az első vélemények mindenesetre már megjelentek a közösségi platformokon, ezekből válogattunk össze most néhányat. Természetesen mindegyik spoilermentes.

“A végtelen ostobasága ellenére a Feltámadások a legmerészebb és legszemélyesebb hollywoodi folytatás Az utolsó Jedik óta. Megbékél azzal, hogy a modern blockbusterek már csak magukról szólnak manapság” - írja David Ehrlich.

“Sokkal szórakoztatóbb, mint ahogy a korábbi folytatásokra emlékszem. Persze ugyanúgy belebonyolódik a kifejtésbe, mint az előző kettő, ezúttal viszont van itt egy tudatos kikacsintás. Az újonnan érkező Neil Patrick Harris és Jonathan Groff kulcsszerepet játszanak ebben. A csúcspont pedig mindent visz” - írja Nigel Smith.

“Nem tökéletes. Vannak olyan pillanatok, amelyek már teljesen képtelenségnek hatnak, míg Forradalmak összetörte a szívem annak idején, addig a Feltámadások az ellenkezőjét teszi, ennek pedig nagyon örülök” - írja Liz Shannon Miller.

“Grandiózus alkotás, amely nem hagy keserű szájízt maga után, nincsenek zavarbaejtő szexjelenetek, ez egy teljesen komolyan vehető sci-fi románc, A harag útja után talán a leglátványosabb díszletet hozták össze” - írja Dimitri Kraus.

A Feltámadások tehát december 23-án érkezik a hazai mozikba, néhány további véleményt a filmről lentebb találtok, és hogy mit gondolt maga Keanu Reeves a filmről, azt pedig ide kattintva olvashatjátok el.

akció | sci-fi

Készen állsz arra, hogy újra belépj a Mátrixba? Ez a feltámadás története, amely ismét egy sötét világba kalauzolja a nézőt. "A két valóság világában - a mindennapi élet... több»