‘Fantasztikus’ - Melyik 2021-es filmet jellemezte ezzel az egyetlen szóval Keanu Reeves?

Keanu Reeves nem eresztette bő lére a mondanivalóját, amikor 2021 egyik legnagyobb dobását jellemezte.

Egy hónap telt el azóta, hogy debütált Denis Villeneuve Dűne című filmje, Frank Herbert 1965-ös tudományos-fantasztikus regényének új filmadaptációja. A film gyorsan hírnevet szerzett magának, mivel egyszerre győzte meg a szőrös szívű kritikusokat és a nézőket.

Bár minden irányból nagyon dicsérték, az egyik legtalálóbb megjegyzés talán a John Wick sztárjától,  Keanu Reevestől érkezett egy egyszavas kritika formájában. 

Ha létezne cím a legérdekesebb ember számára, Keanu Reeves minden bizonnyal versenyben lenne a koronáért. A színész kész rejtély, aki képtelen megöregedni, és aki úgy tűnik, mindent, amiben benne van, tízszer menőbbé tesz. Tehát amikor egyetlen szóval jellemez valamit, akkor nagyjából tudod, hogy ennek a szónak komoly értéke lesz. Az Esquire magazinnak adott interjújában Reeves ezt a rövid és kedves kritikát fogalmazta meg a Dűnét illetően:

"Fantasztikus."

Egy másik életében Keanu Reeves filmkritikus lehetett, és nem a Dune sztoikus kritikája miatt. Imádja a filmeket, és láthatóan, ha nem a készítésükkel van elfoglalva, akkor nézi őket. 

Reeves új filmje, a Mátrix 4 december 23-tól a magyarországi mozikban. Ha lemaradtál volna az előzetesről, idelent azt is pótolhatod.

akció | sci-fi

Készen állsz arra, hogy újra belépj a Mátrixba? Ez a feltámadás története, amely ismét egy sötét világba kalauzolja a nézőt. "A két valóság világában - a mindennapi élet... több»