56% 63 szavazat
Forst nyomozó

Forst nyomozó

Forst
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
8
Szereplők (8)
8
Képek (8)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
4
Cikkek (4)
Fórum
Lejátszás

Sorozat áttekintés

1. évad (2024) - 6 epizód

Hol nézheted

FILMINFÓ

A Tátra hegység a brutális gyilkosságok színterévé válik. A nyomozást egy cinikus, de hatékony rendőr, Wiktor Forst vezeti.

(Hupka Adrián)

Rendező: Leszek Dawid
Forgatókönyvíró: Agata Malesinska, Jacek Markiewicz
Ország: Lengyelország
Premier: 2024.01.11. | Netflix (2024.01.12.)
 
2024.02.18 kaloz44

legújabb vélemény

Elkezdtem nézni, mert ajánlották, de ez a sorozat nézhetetlen, pocsék színészi alakításokkal... én biztosan nem fogom ajánlani senkinek.

0
 
2024.01.25 Zsuzsanna395645

...mert muszáj

Csak azért nézzük végig, mert ha már elkezdtük... Unalmas, rengeteg felesleges képkockával, érthetetlen felesleges szexjelenetekkel, lassú, unalmas, idegesítő. Csak a táj miatt nézzük. A lengyelek azért filmesítettek már Harlan Cobent, és az viszont jó volt. Ez most nem sikerült.

1
 
2024.01.12 szemtelen

Krimi a havasokban

Mint újdonság kanyarodott a képernyőmre, és így beelőzött több, listán várakozó filmet. Nem kellett volna előre engednem, de ez már késő bánat. Egy lengyel pszichológiai thriller, sajátos hanggal, képi világgal és rendezéssel. Mint bűnügyi történet nem láncolt a fotelhez, képi világa a havas csúcsok kékesfehér ridegségétől a vérvörös belső helyszínekig terjed, amit a rendező egy elmosott, kettős látó perspektíva sokszor zavaros és kilátástalan világába vezet. Klisékről ez esetben szó sincs, minden perce original lengyel. Engem nem tudott lekötni, a történetnek nincs, vagy nagyon rossz a tempója, túl sok a misztikus, múltba révedő történés, mindez macskanyúzó hegedűs zenei aláfestéssel. Vontatottsága miatt én nem tudtam ráhangolódni – a befejezetlenség és hiányosság érzése csak tetézte, hiszen az első évad története cliffhangerrel zárul, és beállítja magát a második évadra...

1
 
2024.01.12 Lóri Ádámcsik

Nem sikerült megugrani a lécet

Az előzetes alapján egy True Detective szintű sorozatot vártam, de sajnos nem jött össze. A történetszál jól indul, de ahogy egyre haladunk előre, úgy lesz egyre homályosabb a történet. Nem tudták egy nagy egésszé kovácsolni a történetet. Vannak benne izgalmas részek, de nem tud lekötni folyamatosan. Nem nő a dráma faktor. A végéről ne is beszéljünk. Pedig jó is lehetett volna. Félpályáról akar gólt lőni a sorozat, de kapufa lett belőle.

1
 
2024.01.18 cseszi007

Hegyek ura

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Lesz ez még jobb is, nagyon valószínű, hogy lesz folytatás, mert sok szál maradt elvarratlan. Kicsit zavaros az egész, bosszúgyilkosságok, de mégsem azért, amit sejtünk, mire azt gondolnám, értem, akkor kiderül, hogy az mégsem úgy van. Epic pillanat: Tűzben karjában a lánnyal, na az ott van. Folytatás: Biztos Vége csavar: 90%

1