Január 11-én debütál a Netflixen a Forst nyomozó című sorozat, amely Remigiusz Mroz, Lengyelországban megjelent egyik legnépszerűbb krimisorozata alapján készült. Borys Szyc játssza a főszerepet.

Amikor a Tátra a brutális gyilkosságok színterévé változik, színre lép Forst nyomozó. A rendőrség szigorú szabályainak ellenére egy riporter, Olga Szrebska segítségét kéri, akivel egy második világháború idejére visszanyúló összeesküvést fedeznek fel. 

A sorozat Remigiusz Mroz "Ekspozycja" és "Przewieszenie" című regényeinek alapján készült, ahol maga Mroz is feltűnik egy szerepben.

A rendező Daniel Jaroszek, aki a "Johnny" című debütáló filmjéért elnyerte a Gdyniai Lengyel Játékfilm Fesztivál Közönségdíját, valamint négy Lengyel Filmakadémia-díjat (Orzeł) kapott. 

Ha érdekel a sorozat és rendelkezel Netflix előfizetéssel, nincs más dolgod, mint a film mafabos oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

dráma | krimi

A Tátra hegység a brutális gyilkosságok színterévé válik. A nyomozást egy cinikus, de hatékony rendőr, Wiktor Forst vezeti. több»