A legjobb krimik, amit MOST nézhetsz a Netflixen magyarul

Ha már kipörgetted a Netflix újdonságait, ideje valami új elfoglaltság után nézni. Mondjuk jöhet egy jó krimi? Az se baj, ha nem valami kimondott újdonság. Szerencsére a Netflixen bőven találunk izgalmas, csavarokban gazdag történeteket. Most mutatunk eis gy nagy csokorral, hogy legyen miből válogatni. Idelent az összes alapvető információ és az előzetesek mellett rövid ajánlást is találsz, ha pedig felkeltette valamelyik az érdeklődésedet, a mafabos adatlapokról rögtön el is indíthatod a Lejátszás a Netflixen-mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésed a szolgáltatónál.

#16

56 Forst nyomozó  (2024)

(8)

dráma | krimi

Netflix

A Tátra hegység a brutális gyilkosságok színterévé válik. A nyomozást egy cinikus, de hatékony rendőr, Wiktor Forst vezeti. több»

Wiktor Forst története, aki Lengyelországban a Tátra hegységben kezd el dolgozni egy ügyön, aminek keretén belül szörnyű gyilkosságok történtek.
#15

72 Hidegvér  (2023)

(20) (1)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Nichols, a kemény New England-i nyomozó rendíthetetlenül dolgozik egy olyan ügyön, amelyben semmi sem az, aminek látszik, és amely elkezdi lerombolni saját életének illúzióit. több»

A Hidegvér egy krimi, amelyet Grant Singer rendezett játékfilmes rendezői debütálásában, a Benjamin Brewerrel és Benicio del Toróval közösen írt forgatókönyvből és a Brewerrel közösen írt történetből. A film főszerepében del Toro mellett Justin Timberlake, Alicia Silverstone, Eric Bogosian, Ato Essandoh, Domenick Lombardozzi és Michael Pitt látható.
#14

50 Infiesto  (2023)

(2)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Két nyomozót hívnak egy kis asztúriai bányászvárosba, ahol hirtelen felbukkan egy fiatal nő, akit már hónapokkal korábban halottnak nyilvánítottak, és a nyomozókban felmerül... több»

A cselekmény 2020 márciusában játszódik Infiesto településen, a COVID-19-hez kapcsolódó spanyolországi riadóállapot bevezetésének idejében, és két felügyelőt követ nyomon, akik a fent említett faluba érkeznek, hogy egy nemrég eltűnt nő ügyében nyomozzanak.
#13

akció | krimi | thriller

Netflix

Egy férfi, akit emberevő szellemek alapján neveztek el, egy különleges alakulat vezetője. Egy veszélyes küldetésre indul egy városban, ami tele van kémekkel. több»

Egy becsületes ügyészt veszélyes feladattal bíznak meg: a város alvilága ellen harcoló hírhedt kommandós alakulat és annak még hírhedtebb vezetője után kell nyomoznia. Ám minél mélyebbre ássa magát, annál jobban belekeveredik a kémek utcákon zajló háborújába.
#12

63 Csiszolatlan gyémánt  (2019)

(16) (11)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Joshua és Benny Safdie izgalmas bűnügyi thrillere egy New York-i ékszerész, Howard Ratner  (Adam Sandler) kockázatos manőveréről szól. A férfi folyton azt lesi, honnan szakíthat... több»

Adam Sandler megmutatta, hogy nem csak agyatlan vígjátékokat képes forgatni. Ebben a krimi-thrillerben egy ékszerkereskedőt alakít, aki mindig a nagy lóvé esélyét lesi. Egy nap eljön, de ezzel veszélybe sodor mindenkit maga körül.
#11

dráma | krimi | misztikus

Netflix

Megismerhetjük Sadikot, egy volt ügyvédet, aki magánnyomozóként dolgozik. Elvállal egy bonyolult ügyet, és egyszerű élete kezd felborulni. több»

Sadik magánnyomozóként dolgozik és egy szép napon elvállal egy ügyet, aminek keretén belül hazugságok bonyolult hálóján kell átverekednie magát, hogy rábukkanjon az igazságra.
#10

65 A bűnös  (2021)

(18) (3)

dokumentum | dráma | krimi | thriller

Netflix

A lefokozott rendőrnyomozót áthelyezik a segélyhívó központba, ahol gyötrelmes nap elé néz, amikor egy kétségbeesett betelefonálón igyekszik segíteni. több»

Egy vészhelyzeti diszpécser segélyhívást kap egy nőtől, aki azt állítja, elrabolták. A film végig a központban játszódik és Jake Gyllenhaal remek alakítása viszi el a hátán.
#9

68 Luther: A lemenő nap  (2023)

(10) (2)

dráma | krimi | misztikus

Netflix

John Luther ez alkalommal egy filmben tér vissza nyomozói munkájához, viszont egyelőre börtönben ül, miközben Londont egy sorozatgyilkos tartja rettegésben. A gyilkos már egyszer... több»

A díjnyertes televíziós sorozat, a Luther filmvászonra álmodott folytatása, egy erőszakos sorozatgyilkos tartja rettegésben Londont, miközben a zseniális, de kegyvesztett nyomozó, John Luther rács mögött van. Luthert kísérti kudarca emléke, amikor képtelen volt elkapni az őt most kigúnyoló pszichopatát, ezért megszökik a börtönből, hogy befejezze a melót – kerül, amibe kerül.
#8

72 Furioza  (2021)

(7)

akció | dráma | krimi

Netflix

Egy múltbéli esemény szétválasztja három barát sorsát. Váratlanul David (Mateusz Banasiuk) életében újra felbukkan Dzika (Weronika Ksiazkiewicz) - egykor élete szerelme, ma már... több»

Három egykori jóbarát története, akiket szétszakított az élet. Évekkel később egyiküknek be kell épülnie egy bűnbandába, hogy információkat szivárogtasson ki, különben a bátyját börtönbe csukják. Csakhogy e bűnbanda vezetője az egyik régi jóbarát.
#7

76 Halványkék szemek  (2022)

(27) (3)

horror | krimi | misztikus | thriller

Netflix

Egy veterán nyomozó egy rejtélyes gyilkos nyomába ered fiatal társával, akit évekkel később Edgar Allan Poe néven ismer majd meg a világ.

Christian Bale első nagy Netflix-filmje (amely karácsonykor moziba is került az Államokban), amely Louis Byard regényét dolgozza fel. A hivatalos szinopszis alapján egy nyomozót követhetünk figyelemmel, amint egy kadét gyilkossági ügyét próbálja felderíteni. Nehéz dolgát igyekszik megkönnyíteni egy fiatalember, akit később a világ Edgar Allan Poe néven ismer meg.
#6

74 A másik nővér  (2022)

(14) (6)

dráma | életrajzi | krimi | thriller

Netflix

Egy hírhedt ápoló több száz kórházi beteg haláláért lehet felelős. Kolléganője a saját testi épségét figyelmen kivül hagyva igyekezett bebizonyítani, hogy a titokzatos... több»

Amy, az együttérző nővér és egyedülálló anya, aki életveszélyes szívbetegséggel küzd, fizikai és érzelmi határait feszegetve dolgozik az intenzív osztályon az éjszakai műszakokban. Ám segítség érkezik, amikor Charlie, egy figyelmes és empatikus ápolótárs kezd az osztályán. A kórházban töltött hosszú éjszakák alatt kettejük között erős és odaadó barátság alakul ki, és Amy évek óta először hisz igazán a saját és kislányai jövőjében. Ám miután egy sor rejtélyes beteghalálozás nyomozást indít, amely Charlie-ra mint fő gyanúsítottra mutat, Amy kénytelen kockára tenni az életét és gyermekei biztonságát, hogy kiderítse az igazságot.
#5

akció | dráma

Netflix

Jesse Pinkman kalandjai tovább folytatódnak, ahol a Breaking Bad története véget ért. Hosszú évek után szabadul egy sötét börtönből, a szabadság azonban nem sok jót tartogat... több»

A kultikus sorozat egyenes folytatása. Jesse Pinkman hosszú évek után szabadul a börtönből, de sehogy sem találja a helyét a világban. Eközben a börtönéveknél is sötétebb múltjának démonai is üldözik.
#4

77 Megbocsáthatatlan  (2021)

(35) (4)

dráma

Netflix

Ruth Slater hosszú évek elteltével visszatér az otthonába. Távollétének oka egy erőszakos bűncselekmény volt, ami miatt börtönbüntetésre ítélték. Letölti a kiszabott... több»

Miután egy erőszakos bűncselekmény miatt leülte a rá kiszabott börtönbüntetést, Ruth megpróbál visszailleszkedni a társadalomba, de ez finoman szólva sem megy könnyen. Közben a húgával is megpróbál jobb kapcsolatot kialakítani, de talán az még nehezebb lesz.
#3

dráma | életrajzi | krimi | thriller

Cinego

Liz odavan a szemrevaló, már-már ideális férfinak tűnő Tedért. Közös életük tökéletesen alakul egész addig, míg Tedet emberölés vádjával le nem csukják. A bizonyítékok... több»

A hírhedt sorozatgyilkos, Ted Bundy története a nő szemén keresztül, aki szerelmes volt a sármos férfiba. Liz a letartóztatáskor képtelen elhinni, hogy szerelme bárkinek is ártana, de a bizonyítékok lassan őt is meggyőzik, hogy a férfi nem az, akinek ő megismerte.
#2

77 Mindig az ördöggel  (2020)

(16) (6)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Willard Russell és Charlotte  keresztény szellemben nevelik egyetlen fiukat, Arvin Eugene-t az ohiói Knockemstiffben. Mikor kiderül, hogy Charlotte rákos, Willard egy szentélyt... több»

Az isten háta mögött egy anya rákos beteg lesz a második világháború után. Az apa a fiával szentélyt barkácsol, hogy áldozatot mutasson be a gyógyulásáért, de nem jár sikerrel, ezért öngyilkos lesz. A fiú a nagyszüleinél nő fel, de benne is sötét gondolatok fészkelnek.
#1

87 Az Ír  (2019)

(27) (25)

dráma | életrajzi | krimi

Netflix

Martin Scorsese lenyűgöző gengsztereposza a második világháború utáni Amerika alvilágával ismerteti meg a nézőket. Egy kiszolgált katona, Frank Sheeran a kulcsfigurája, aki... több»

A gengszterfilmek legendái 2019-ben újra összeálltak: Martin Scorsese, Robert de Niro, Al Pacino, Poe Pesci egy Jimmy Hoffa eltűnéséről szóló filmben.