Négy évvel a Szólíts a neveden című film sikere után Timothée Chalamet ismét  Luca Guadagnino rendezővel dolgozik. A film főszereplője ismét a szerelem, de ezúttal teljesen kicsavart módon, a kannibalizmus témájába ágyazva. A film a napokban debütált az Amazon Prime Videón.

A film története alapján Maren (Taylor Russell McKenzie, aki a legutóbbi Velencei Filmfesztiválon elnyerte a Marcello Mastroianni legjobb újoncának járó díjat az édesanyja keresésére indul. Az útja során találkozik Leevel, a jogfosztott csavargóval, aki elkalauzolja őt Ronald Reagan Amerikájának mellékútjain, amelyek rejtett átjárókon és csapóajtókon keresztül vezetnek. Vajon bimbózó szerelmük elég erős-e ahhoz, hogy megküzdjenek saját démonaikkal, egy olyan társadalom előítéleteivel, amelyik szörnyetegnek bélyegzi őket?

Luca Guadagnino rendező több alkotásáról is híres. Ott van például a Melissa P. - Minden este 100-szor, kefével, A medence című film átdolgozása Dakota Johnson főszereplésével, de az igazán átütő sikert a Szólíts a neveden című film hozta meg számára, ami Timothée Chalamet karrierjének is szárnyakat adott.

Négy évvel a film sikere után, miközben az Akik mi vagyunk című sorozatban és a Dűne című filmben is szerepelt, Chalamet újra együtt forgat a rendezővel. 

A sztori nem egy hagyományos szerelmi történet, hiszen a főszereplő páros mindkét tagja kannibál. 

A 16 éven aluliak számára nem ajánlott Csontok meg minden kevésbé véres, mint a The Sadness. A nehéz jelenetek nem öncélúak. A 2 óra 10 perces filmben minden másodpercnek megvan a maga szerepe. A két hős közötti néhány jelenet kedvessége ellenére a film nem éppen kedélyes. És nem is próbál az lenni. 

A Luca Guadagnino által Velencében Ezüst Oroszlánnal jutalmazott Csontok meg minden zenéjét Trent Reznornak és Atticus Rossnak köszönheti.

dráma | horror | road movie | romantikus

Az első szerelem története: Maren, egy fiatal lány, aki a társadalom peremén küzd a túlélésért, és Lee, egy intenzív és jogfosztott csavargó, találkoznak egymásaal. Egy... több»