Daniel Radcliffe alkoholproblémáiról vallott a Harry Potter-filmek idejéből

A színész egy interjúban beszélt őszintén pályája korábbi, embert próbáló időszakáról.

Daniel Radcliffe egész fiatalon várt nemzetközi szupersztárrá a Harry Potter-filmeknek köszönhetően, és bár amikor teheti, elmondja, milyen hálás azokért az évekért, ezúttal a sztárság árnyoldaláról vallott őszintén egy új interjúban.

Bár a színész korábban is beszélt egykori alkoholproblémáiról, most egészen új megvilágításba helyezte azt, miként próbált megbirkózni a hirtelen jött sztárság következményeivel.

Radcliffe elmondta, hogy kései tinédzser éveit enyhén szólva sem könnyítette meg, hogy mindenhol felismerték, és hogy azt érezte, folyamatosan rá szegeződnek a tekintetek, bárhova is menjen.

"Az én esetemben, hogy megfeledkezzek arról, hogy figyelnek, a megoldás az volt, hogy nagyon lerészegedtem. Aztán, amikor már alaposan berúgtam, tudatosult bennem, hogy valószínűleg most már még jobban rám figyelnek, mivel ennyire részeg vagyok. Így hát még többet ittam, hogy ignorálni tudjam. Ez a dolog bele tud mászni az ember fejébe" - mondta.

A most 29 éves színész korábban már arról is vallott, hogy volt alkalom, ittasan jelent meg a forgatási helyszíneken, bár elmondása szerint egyszer sem volt részeg, amikor az ő jelenetei vették fel.

Radcliffe az interjúban védelmébe vette a sokak által kritizált Justin Biebert is, ha valaki, ő ugyanis tudja, milyen állandó reflektorfényben lenni gyerekként.

Daniel Radcliffe-et jelenleg a Csodatévők című HBO sorozatban láthatjuk, melyben Steve Buscemi játssza Istent, aki úgy dönt, hogy elpusztítja a Földet, Radcliffe karaktere azonban megpróbálja lebeszélni a Mindenhatót a tervéről.

dráma | fantasy | romantikus | vígjáték

A sorozat újabb évada a középkorban játszódik. Bár az igazságtalan bérezés, a korabeli orvoslás és az iskolázatlanság valamennyi ember életét megkeseríti, a főszereplők... több»