Daniel Radcliffe egy Halálos iramban-filmben?

Egy utolsó felvonás erejéig még visszatér a Halálos iramban, és bár egyelőre nehéz elképzelni, milyen további őrült ötlettel állnak elő a készítők a tizedik részben, Daniel Radcliffe castingolása mindenesetre meglehetősen meredeken hangzik.

Persze egyelőre szó sincs arról, hogy a színész csakugyan csatlakozott volna a franchise-hoz, a Conan O'Brien's podcastban mindenesetre megemlítette, hogy szívesen szerepelne egy Halálos iramban filmben.

“Nagyon szeretnék egy ilyen filmen dolgozni, persze nem ülnék a volán mögé” - jegyezte meg Radcliffe, aki elárulta, hogy mindig is utálta az olyan jeleneteket, amelyben vezetnie kellett, és bár rendelkezik jogosítvánnyal, egyszerűen utál a vezetni.

“Szívesen alakítanék viszont egy admint, tudjátok, aki a hátteret biztosítja, megcsinál mindent, amit kell. Szerintem nagy szükség lehet rájuk a csapatnak” - tette hozzá a színész.

Nos, ha egyelőre csakugyan kérdéses, hogy Radcliffe valóban felbukkanhat egy ilyen kaliberű filmben, mindenesetre a Csodatévők sorozatban továbbra is szerepelni fog Steve Buscemi oldalán.