Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
61%

A texasi láncfűrészes mészárlás (2022)

Texas Chainsaw Massacre
Filmadatlap
 
20
Szereplők
25
Vélemények
12
Képek
3
Videók

Galéria (12)

Sarah Yarkin
Nell Hudson
Elsie Fisher
Jacob Latimore
Elsie Fisher
Sarah Yarkin

Videók (3)

 
Kóborló   2022. 03. 16.

legújabb vélemény

3
Újra felberreg a láncfűrész

Miután az elmúlt két hét folyamán végigvettem az eddigi nyolc korábbi A texasi láncfűrészes-filmet, így írhatnám akár azt is, hogy volt mihez viszonyítani a legújabb A texasi láncfűrészes-filmet, de ezt csupán kis mértékben lehetne igaznak mondani, h... teljes kritika»

 
Harper   2022. 02. 23.

8

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az alaptörténete teljesen átlagos horrorsztori, az 1974-es epizód folytatása, sajnos nem túl eredeti módon. Viszont látványban erős ez a film, véres jelenetek tömkelegével. Ugyanakkor a sztorit illetően akadnak bosszantó dolgok is, mint például, hogy... több»

 
HE7EDIK   2022. 02. 19.

4

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egy teljesen átlagos tinihorror lenne, de azt a buszos hentelést nem tudom kiverni a fejemből. Egyszerűen zseniális. És megtudtuk, a net nem felejt... XD

 
stevepisti   2022. 02. 19.

1

Nem rossz, a Netflix mindenképp meglepett azzal, hogy ezt a filmet bevállalta. Ekkora vérfürdőt simán elvártam a filmtől, mert másban nem tudtak volna kiemelkedőt mutatni ilyen rövid játékidő alatt. Bőrpofa némán tette a dolgát, mást nem nagyon lehet erről mondani, csak rajongóknak ajánlott.

 
stomachh   2022. 02. 18.

3

Ebből is tinihorrort kellett csinálni... Elég buta film lett. Végig lehet nézni, de szerintem elég gyenge lett.

 
KCintia   2022. 02. 20.

1
Nem is tudom

Nem tudnám hova helyezni ezt a filmet. Alapjába véve lekötött, de annyira gyorsnak és összecsapottnak tűnt,hogy nem éreztem benne semmit. A szereplőket se nagyon ismerjük meg, sőt idő sincs arra, hogy megkedveljünk valakit, helyette csak nézhetjük, ahogy meghalnak. Az egyetlen pozitívum az egész filmben számomra a vége volt, amire talán nem számítottam.

 
Lóri Ádámcsik   2022. 02. 18.

2
Jobbat vártunk!!!

Jól indult a film, a hangulat is megvolt, a színekre is látszik, hogy figyeltek, de valami mégsem kerek. A hentelős jelenetek rendben voltak, de így utólag úgy tűnik, hogy kicsit rövid és összecsapott lett a film. Egynek jó volt.

 

A filmvégi stáblista után tartalmaz még a film egy extra jelenetet.

(Kóborló )
 

A filmnek mozis bemutatása azért nem volt, mert a tesztvetítéseken megbukott. Így került a film egyből a Netflix filmes kínálatába.

(Kóborló )
 

A film forgalmazási jogait a Legendary Pictures vásárolta meg, miután 2017-ben a Lionsgate és a Millennium Films elvesztette a filmjogokat.

(Kóborló )
 

A filmet eredetileg Ryan és Andy Tohill rendezte volna, de a producer, Fede Alvarez annyira nem volt megelégedve a testvérpár munkájával, hogy lecserélte őket David Blue Garciára.

(Kóborló )
 

A film elején hallható narráció a texasi láncfűrészes gyilkosról ismételten John Larroquette hangján hallható, akárcsak az 1974-es első film esetén és a 2003-as remake-nél.

(Kóborló )
 
Az nem elég, ha megidéznek pár jelenetet az eredetiből. Oké, köszi, örülünk. Csak éppen azzal tisztelegtetek volna az elődök előtt, ha nem nyúltok hozzá Bőrpofához, hanem szépen békén hagyjátok. Szóval erre az egészre csak annyit tudok mondani: húzzatok el jó messzire Texastól és vissza se nézzetek! több»
 
A kilencedik alkotásnál járó széria többször elég mostohán kezelte Bőrpofa karakterét, a mostani folytatásról előzetesen napvilágot látó hírek pedig egyöntetűen negatívak voltak. Szörnyű tesztvetítés reakciók, a forgatási helyszínen (Bulgária) kirúgott rendező-páros, mozikat kikerülő premier, és egy nem kifejezetten biztató trailer. több»