79 Batman  (2022)

Christopher Nolan kétségtelenül magasra tette a lécet A sötét lovag trilógiával, így értelemszerűen nem kis nyomás helyeződik Robert Pattinson vállára, aki Bruce Wayne-t alakítja majd a Matt Reeves-féle Batmanben.

Nolan és Pattinson legutóbb a frissen debütált Teneten dolgoztak együtt, a rendező egy friss interjú kapcsán pedig azt is elárulta, ő maga miként fogadta a The Batman első előzetesét:

“Egyetlen alkalommal sem keresett meg azzal, hogy tanácsot kérjen a szerephez, amíg együtt dolgoztunk. Tulajdonképpen egyfajta tiszteletet kifejező csend övezte a témát a forgatások alatt. Persze néha poénkodtunk az egészen, majd a későbbiekben szóba került egy rövid beszélgetés erejéig, hogy mit is szeretne belevinni a karakterbe. Egyébként le kell szögeznem, hogy elképesztően izgatott vagyok, hogy beválogatták őt a filmbe. Kiváló munkát végez majd, és alig várom, hogy lássam az alakítását” - mesélte Nolan.

Az biztosra vehető, hogy az előzetest látva nem csupán Nolan, hanem a mozirajongók is egyre türelmetlenebbül várják, hogy végre debütáljon a The Batman, amelyre a tervek szerint 2021. júniusában kerül majd sor.