Deadpool 3: Nála alkalmasabb rendezőt nem is kaphatna a film

Ryan Reynolds és Shawn Levy harmadszor is együtt dolgozhat, ezúttal a Deadpool 3-on.

A 20th Century Fox felvásárlásával a Marvel Studios megkapta az olyan karakterek jogait, mint a Fantasztikus Négyes és az X-Men, így elég egyértelmű volt, hogy a Marvel folytatni fogja a Deadpoolt is. 

Mind az első film, mind a folytatása hatalmas kasszasiker volt, és most már biztos, hogy záros időn belül trilógiává bővül a széria. 

A Deadpool 3 rendezői széke kapcsán már tárgyalásokat folytat Shawn Levy, aki a Free Guyban és a Netflixen tegnap debütált Az Adam-projektben is Ryan Reynoldsot rendezte, és amikor az ilyen hírek napvilágot látnak, akkor általában már olyan szakaszban tartanak a tárgyalások, ahonnan ritkán van visszaút.

Szóval érdemes felkészülni, hamarosan ugyanis várhatóan meglesz a hivatalos bejelentés is, ami egyúttal azt is jelenti, hogy az is kiderül, mint tud kezdeni az MCU az X-Menekkel. A film egyelőre nem kapott premierdátumot.

Addig is érdemes megnézni Ryan Reynolds új sci-fijét, melynek idelent mutatjuk az előzetesét.

akció | sci-fi

Egy férfi visszautazik a múltba, ahol találkozik gyerekkori önmagával. A párosnak meg kell találnia édesapjukat, aki történetesen az időutazás lehetőségein kísérletezik. De... több»