Derek Zoolander visszatért, itt a Zoolander 2 előzetese

Egy nappal azt követően, hogy kiszivárgott a Zoolander 2 előzetese, a Paramount előállt a film hivatalos trailerével, melyben Derek Zoolander elméjébe tekinthetünk.

A két perces anyag tökéletesen megidézi a kultikus első részt, így az már most borítékolható, hogy aki szerette Ben Stillert a 2001-es divatvilágot kifigurázó filmben, annak most sem kell majd kevesebbel beérnie.

A Zoolander, a trendkívüli folytatásában ismét a legendás topmodell, Derek Zoolander különös és rendkívüli módon vicces életébe nyerhetünk bepillantást. Ezúttal a Párizsi Divathét kapcsán igyekszik bebizonyítani, hogy még mindig van helye a divatszakmában - különösen azért, mert felbukkant egy rivális szervezet, mely igyekszik leszorítani őt a terepről. Természetesen ezúttal is társa a harcban Hansel McDonald.

A főbb szerepekben Stiller mellett visszatér Owen Wilson, Christine Taylor és Will Ferrell, de olyan sztárok is szerepet kaptak a produkcióban, mint Kristen Wiig, Billy Zane, Fred Armisen, Justin Bieber, Kim Kardashian és Kanye West.

A filmet Ben Stiller jegyzi rendezőként, de Justin Theroux mellett a forgatókönyv megírásából is kivette a részét. A Zoolander 2 2016. február 16-án debütál a mozikban.