Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
55%

Zoolander 2 (2016)

Zoolander 2
Filmadatlap
 
33
Szereplők
17
Vélemények
13
Képek
10
Videók
Zoolander 2

Galéria (13)

Ben Stiller
Justin Bieber
Ben Stiller
Ben Stiller
Owen Wilson
Ben Stiller
Penélope Cruz
Ben Stiller
Owen Wilson
Ben Stiller
Owen Wilson
Ben Stiller
Owen Wilson
Owen Wilson
Ben Stiller
Ben Stiller
Owen Wilson
Owen Wilson
Ben Stiller
Owen Wilson
Ben Stiller
Ben Stiller
Penélope Cruz
Ben Stiller
Owen Wilson
Penélope Cruz

Videók (10)

 
drg0602   2021. 09. 04.

legújabb vélemény

0

Jó szereposztás, nagyon jó hangulatú film. Nekem tetszett. Mindenképp kiemelkedő az érdekes humora a filmnek. Már kétszer láttam, és még mindig lefoglal. Jó film, 8/10 pontot érdemel tőlem.

 
HE7EDIK   2017. 05. 10.

1

Sokan nem is értik, mi a film lényege, vagy annyira benne élnek ebben a felszínes társadalomban, hogy pusztán magukra ismernek....ugyanis az első rész is, ahogy eme alkotás kiparodizálja instagrammos-facebookos-mindent a szemnek világunkat. Hogy soka... több»

 
dulkap   2016. 08. 26.

0

A film akár testvérfilmje lehetne a Seltzer/Friedberg féle paródiának mondott borzadályainak. Szerencsére itt nem az altesti és testnedvi poénok viszik a fővonalat, csak ahogy azokban a filmekben az egyetlen cél, hogy minél több fimre utaljanak, addi... több»

 
Mavil   2016. 06. 09.

0

A film igen sajátos humorral rendelkezik, ami vagy bejön valakinek, vagy nem. Az első részre igen sok visszautalást tartalmaz, több poént újra leporol. Egyszeri megnézésre tökéletes választás.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 11.

0

Úgy érdemes megnézni, ha valaki látta már az első részt, és egyben be is jön neki a film humora, ami néhol eléggé egyszerű vicceket próbál eladni, de máshol viszont tényleg rendkívól vicces. Én nagyon jól szórakoztam rajta, szerintem hasonlóan jó volt, mint az előző, tehát akinek az tetszett, ezt is érdemes látnia.

 
Fahéjgolyó   2016. 11. 25.

0

Annyira nem volt jó, mint az első rész, de azért szórakoztató volt. Sok benne a poén, ami csak eredeti nyelven jön át, és sok közülük ismétlődő, már elhangzott az előző részben, tehát nem volt annyira vicces másodszorra hallani. Kicsit próbálták túlságosan is túlszűrnyalni az elsőt, de nem sikerült.

 
MMcFly2015   2016. 05. 09.

0

Az első rèsze sem volt kiemelkedő, de mèg abba az agyament vígjátèkok sorába tartozik, hogy ha vèletlen a tv-n keresztül oda tèvedek, akkor nem kapcsolom el hanem elmosolyogva (kicsit lesokkolva) elszórakozok rajta. Na ez a második rèszèről nem mon... több»

A film összbevétele 56 722 693 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 10 621 950 forintot termelt. A hazai mozik összesen 16 006 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film végén egy rövid szerepet kapott Kate Moss elismert modell is.

(SethFranco)
 

A divat világában játszódó filmben a végén feltűnik a tervező Tommy Hilfiger, Alexander Vang, Valentino, és Anna Wintour is.

(SethFranco)
 

A filmben szerepet kapnak egy kis időre Naomi Campbell, Billy Zane és Lewis Hamilton is.

(SethFranco)
 

A filmben cameozik A$AP Rocky, Susan Boyle és MC Hammer is.

(SethFranco)
 

A filmben ha rövid időre is, de feltűnik Neil deGrasse Tyson, John Malkovich, Willie Nelson és .

(SethFranco)
 
Derek Zoolander látszólag már a múlté, ám vannak dolgok, amik soha nem mennek ki a divatból (pl. a hülyeség). Minden út Rómába vezet, ahol hullanak a celebek és egy titkos társaság világuralomra tör. Kevésbé merész, de ettől még szórakoztató. 6/10 több»
 
Az első részt a frissessége és merészsége miatt szerettük. A folytatás se nem friss, se nem merész — de ettől még van benne egy csomó jó poén. 65/100 több»