Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
56
Filmadatlap
 
33
Szereplők
16
Vélemények
14
Képek
11
Videók
Zoolander 2
Ben Stiller
Justin Bieber
Ben Stiller
Ben Stiller
Owen Wilson
Ben Stiller
Penélope Cruz
Ben Stiller
Owen Wilson
Ben Stiller
Owen Wilson
Ben Stiller
Owen Wilson
Owen Wilson
Ben Stiller
Ben Stiller
Owen Wilson
Owen Wilson
Ben Stiller
Owen Wilson
Ben Stiller
Penélope Cruz
Owen Wilson
Ben Stiller
Ben Stiller
Penélope Cruz
Ben Stiller
Owen Wilson
Penélope Cruz
 
HETEDIK   2017. 05. 10.

legújabb vélemény

Sokan nem is értik, mi a film lényege, vagy annyira benne élnek ebben a felszínes társadalomban, hogy pusztán magukra ismernek....ugyanis az első rész is, ahogy eme alkotás kiparodizálja instagrammos-facebookos-mindent a szemnek világunkat. Hogy sokan az anyjukat eladnák egy jó ruháért vagy csak a rivaldafénybe keveredjenek. Zseniális, mint elődje!!

 
dulkap   2016. 08. 26.

A film akár testvérfilmje lehetne a Seltzer/Friedberg féle paródiának mondott borzadályainak. Szerencsére itt nem az altesti és testnedvi poénok viszik a fővonalat, csak ahogy azokban a filmekben az egyetlen cél, hogy minél több fimre utaljanak, addig itt az volt a lényeg, hogy minél több színész, zenész és celeb látható legyen, mindenféle értelmes forgatókönyv vagy humor nélkül. Az első részért sem vagyok annyira oda, mint sokan mások, de az fényévekkel jobb ennél.


 
Mavil   2016. 06. 09.

A film igen sajátos humorral rendelkezik, ami vagy bejön valakinek, vagy nem. Az első részre igen sok visszautalást tartalmaz, több poént újra leporol. Egyszeri megnézésre tökéletes választás.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 11.

Úgy érdemes megnézni, ha valaki látta már az első részt, és egyben be is jön neki a film humora, ami néhol eléggé egyszerű vicceket próbál eladni, de máshol viszont tényleg rendkívól vicces. Én nagyon jól szórakoztam rajta, szerintem hasonlóan jó volt, mint az előző, tehát akinek az tetszett, ezt is érdemes látnia.

 
Fahéjgolyó   2016. 11. 25.

Annyira nem volt jó, mint az első rész, de azért szórakoztató volt. Sok benne a poén, ami csak eredeti nyelven jön át, és sok közülük ismétlődő, már elhangzott az előző részben, tehát nem volt annyira vicces másodszorra hallani. Kicsit próbálták túlságosan is túlszűrnyalni az elsőt, de nem sikerült.

 
A Zoolander 2 divatos, sármos és pokolian szórakoztató, amely a töménytelen mennyiségű cameókkal folyamatosan képes meglepetést okozni a nézője számára. Ha minden egyes vígjáték folytatása legalább ennyire nívós és jól kigondolt lenne, akkor a világban csakis mosolytól megszépült emberek élnének, kötőjel modellek. 88/100
 
A Zoolander 2 nem árul zsákbamacskát. Akinek az első rész elnyerte a tetszését, aki vevő volt annak elmebeteg, abszurd humorára, az a folytatásban sem fog csalódni. 7/10 több»
 
Derek Zoolander látszólag már a múlté, ám vannak dolgok, amik soha nem mennek ki a divatból (pl. a hülyeség). Minden út Rómába vezet, ahol hullanak a celebek és egy titkos társaság világuralomra tör. Kevésbé merész, de ettől még szórakoztató. 6/10 több»

A film összbevétele 56 722 693 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 10 621 950 forintot termelt. A hazai mozik összesen 16 006 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film végén egy rövid szerepet kapott Kate Moss elismert modell is.

(SethFranco)
 

A divat világában játszódó filmben a végén feltűnik a tervező Tommy Hilfiger, Alexander Vang, Valentino, és Anna Wintour is.

(SethFranco)
 

A filmben szerepet kapnak egy kis időre Naomi Campbell, Billy Zane és Lewis Hamilton is.

(SethFranco)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.