Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
56

Zoolander 2

(Zoolander 2)
Zoolander 2
 
dulkap  2016. 08. 26.

A film akár testvérfilmje lehetne a Seltzer/Friedberg féle paródiának mondott borzadályainak. Szerencsére itt nem az altesti és testnedvi poénok viszik a fővonalat, csak ahogy azokban a filmekben az egyetlen cél, hogy minél több fimre utaljanak, addig itt az volt a lényeg, hogy minél több színész, zenész és celeb látható legyen, mindenféle értelmes forgatókönyv vagy humor nélkül. Az első részért sem vagyok annyira oda, mint sokan mások, de az fényévekkel jobb ennél.

 
Mavil  2016. 06. 09.

A film igen sajátos humorral rendelkezik, ami vagy bejön valakinek, vagy nem. Az első részre igen sok visszautalást tartalmaz, több poént újra leporol. Egyszeri megnézésre tökéletes választás.

 
puffancshercegnő  2016. 09. 11.

Úgy érdemes megnézni, ha valaki látta már az első részt, és egyben be is jön neki a film humora, ami néhol eléggé egyszerű vicceket próbál eladni, de máshol viszont tényleg rendkívól vicces. Én nagyon jól szórakoztam rajta, szerintem hasonlóan jó volt, mint az előző, tehát akinek az tetszett, ezt is érdemes látnia.

 
Fahéjgolyó  2016. 11. 25.

Annyira nem volt jó, mint az első rész, de azért szórakoztató volt. Sok benne a poén, ami csak eredeti nyelven jön át, és sok közülük ismétlődő, már elhangzott az előző részben, tehát nem volt annyira vicces másodszorra hallani. Kicsit próbálták túlságosan is túlszűrnyalni az elsőt, de nem sikerült.

 
TribeBubu  2017. 04. 12.

Igazi pihent humor és rengeteg fikázás. Néha úgy tűnt, hogy az első részt koppintja, de voltak benne új poénok. Úgy láttam, többnyire rossz véleménnyel van róla a közönség, csakúgy, mint az elődjéről, de én nagyon bírom az ilyen elnagyolt kreténségeket. Szerintem akinek tetszett az első rész, annak erre sem kell nagyon panaszkodnia.

Ben Stiller
Justin Bieber
Ben Stiller
Ben Stiller
Owen Wilson
Ben Stiller
Penélope Cruz
Ben Stiller
Owen Wilson
Ben Stiller
Owen Wilson
Ben Stiller
Owen Wilson
Owen Wilson
Ben Stiller
Ben Stiller
Owen Wilson
Owen Wilson
Ben Stiller
Owen Wilson
Ben Stiller
Penélope Cruz
Owen Wilson
Ben Stiller
Ben Stiller
Penélope Cruz
Ben Stiller
Owen Wilson
Penélope Cruz
Cinestar: Zoolander 2
A Zoolander 2 divatos, sármos és pokolian szórakoztató, amely a töménytelen mennyiségű cameókkal folyamatosan képes meglepetést okozni a nézője számára. Ha minden egyes vígjáték folytatása legalább ennyire nívós és jól kigondolt lenne, akkor a világban csakis mosolytól megszépült emberek élnének, kötőjel modellek. 88/100
Movieaddicts: Zoolander 2
A Zoolander 2 nem árul zsákbamacskát. Akinek az első rész elnyerte a tetszését, aki vevő volt annak elmebeteg, abszurd humorára, az a folytatásban sem fog csalódni. 7/10
Hetediksor: Neked a divat mondja meg…
Derek Zoolander látszólag már a múlté, ám vannak dolgok, amik soha nem mennek ki a divatból (pl. a hülyeség). Minden út Rómába vezet, ahol hullanak a celebek és egy titkos társaság világuralomra tör. Kevésbé merész, de ettől még szórakoztató. 6/10
 

A film végén egy rövid szerepet kapott Kate Moss elismert modell is.

(SethFranco)
 

A divat világában játszódó filmben a végén feltűnik a tervező Tommy Hilfiger, Alexander Vang, Valentino, Marc Jacobs és Anna Wintour is.

(SethFranco)
 

A filmben szerepet kapnak egy kis időre Naomi Campbell, Billy Zane és Lewis Hamilton is.

(SethFranco)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.