DiCaprióval jön Martin Scorsese tévésorozata

Bár nem most hallunk először a Devil in the White City című projektről, az azonban csak most derült ki, hogy nem egészestés film, hanem sorozat készül az azonos című regény alapján.

Jó ideje már, hogy Leonardo DiCaprio megszerezte a Az Ördög a Fehér Városban jogait, de azóta csak vártuk, hogy mikor jelentik be hivatalosan a mozis premierdátumot. Nos, erre most már biztosan nem kerül sor, ugyanis kiderült, hogy a történetet sorozat formájában dolgozza fel az Oscar-díjas színész és Martin Scorsese a Hulu égisze alatt.   

A Devil in the White City cselekménye Erik Larson megtörtént eseményeken alapuló regényén alapszik majd, melynek főszereplői egy építész és egy sorozatgyilkos, két ember, akik merőben eltérő módon próbálnak meg nyomot hagyni.

A 'White City'-ből Leonardo DiCaprio eredetileg mozifilmet akart készíteni Scorsesével a rendezői székben, de a 2015-ös bejelentés óta nagy volt a csend a projekt körül, most azonban már biztos, hogy a páros a televíziós sorozat formátuma mellett döntött.

A szériát a Paramount Television gyártja és a Hulu streaming szolgáltatásában lesz elérhető. A 'White City' egyelőre nem kapott premierdátumot.