Disney+: Ne maradj le erről a 2 új horrorról!

A Barbár október 26-tól elérhető a streamingszolgáltató kínálatában, a Matriarchot pedig már streamelheted is.

Nem kell Halloweenig várni azoknak, akik egy kis borzongásra vágynak: A Disney+ kínálatában már október 26-tól elérhető a régóta várt, Georgina Campbell és Bill Skarsgård főszereplésével érkező Barbár (Barbarian).

Barbár

Az október 26-án érkező Barbárban a fiatal Tess (Georgina Campbell) állásinterjúra utazik Detroitba. Azonban a szállására késő este megérkezve kiderül, egy furcsa idegen (Bill Skarsgård) már beköltözött a házába. Bár tudja, hogy nem jó ötlet, mégis ott marad éjszakára. Hamarosan zajokat hall a ház más részeiből és rájön, nemcsak a váratlan vendégtől van oka félni. A 20th Century Studios és a New Regency gondozásában megjelenő Barbárban, melynek írója és rendezője Zach Cregger, feltűnik még Justin Long is.

66 Barbár  (2022)

horror | thriller

Egy fiatal nő állásinterjúra érkezik a városba. Késő este érkezik meg az apartmanhoz, amit tévedésből duplán foglalták le, egy idegen férfi lakik ott. A nő megérzése... több»

Matriarch

Már elérhető a Matriarch című brit horror is a Disney+-on: egy majdnem halálos túladagolást követő mélyponthoz érve Laura Birch (Jemima Rooper) úgy dönt, elfogadja rég nem látott édesanyja (Kate Dickie) meghívását gyermekkori otthonába, azt remélve, hogy a kis eldugott angol faluban eltöltött idő segít megküzdeni a belső démonaival – ám még nem is sejti, hogy egy igazival kerül szembe. Hamarosan rájön, hogy a városka lakói mind egy sötét titkot őriznek, olyat, amely nemcsak az édesanyjára, hanem saját életére is hatással van.

 

49 Matriarch  (2022)

horror

Egy rejtélyes betegségben szenvedő nő, miután túlélt egy túladagolást, visszatér gyermekkori otthonába, hogy szembenézzen belső démonaival, de ehelyett egy igazi démonra bukkan. több»

A Disney+ kínálatában már most is számtalan horrorfilm érhető el. Legyen szó akár régi klasszikusokról (A légy, The Omen, A nyolcadik utas: a Halál), valódi nagy kasszasikerekről (Hatodik érzék, Jelek, X-akták), vagy az utóbbi évek közönségkedvenceiről (American Horror Stories, Éjjeli Vérfarkas, Éjszaka a házban), attól függően, hogy ki mennyire szeretne rettegni…