A.A. Milne eredeti Micimackója betör a slasher-filmekbe. Érkezik a Micimackó: Vér és méz.

Befutottak az első képek a Micimackó-horrorból, melyeken démoni Micimackó és Malacka éppen egy pezsgőfürdőben pihenő, hiányos öltözetű fiatal nőre készül lecsapni. Naná, hogy az internet népe azonnal rákapott a dologra.

A Variety-nek adott interjújában Rhys Frake-Waterfield rendező, aki jelenleg négy másik filmen is dolgozik, azt mondta, hogy a képek "teljesen őrült" visszhangot váltottak ki.

"A sok sajtó és a többi miatt most elkezdjük felgyorsítani a vágást, és olyan gyorsan végigvinni az utómunkálatokon, amilyen gyorsan csak lehet" - mondta Waterfield. "De azt is, hogy biztosak legyünk benne, hogy még mindig jó lesz. Ez kiemelt fontosságú lesz."

Waterfield szerint, aki egyben a film írója és társproducere is, a Winnie the Pooh: Blood and Honey című filmben Micimackó és Malacka lesz a fő gonosztevő, akik ámokfutásba kezdenek, miután a főiskolára készülő Christopher Robin elhagyta őket. "Christopher Robint elszakítják tőlük, és nem [ad] nekik enni, ez eléggé megnehezíti Micimackó és Malacka életét".

"Mivel annyit kellett magukról gondoskodniuk, lényegében elvadultak" - folytatta Waterfield. "Visszatértek az állati gyökereikhez. Már nem szelídek: olyanok, mint egy elvetemült medve és egy malac, akik (...) megpróbálnak zsákmányt találni."

A filmet 10 nap alatt forgatták Angliában, nem messze az Ashdown-erdőtől, amely Milne Micimackó-történeteiben a képzeletbeli Százholdas pagony ihletője. Bár Waterfield nem volt hajlandó elárulni a slasher-film költségvetését, azt mondta, hogy a nézők "ne várják el, hogy ez egy hollywoodi szintű produkció legyen". A Jagged Edge Productions, amelyet Waterfield a társproducer Scott Jeffrey-vel együtt vezet, készítette a filmet, és az ITN Studios már aláírt a forgalmazásra, bár a megjelenési dátum még nem ismert.

Waterfield szerint a legnagyobb kihívást a horror és a vígjáték közötti egyensúlyozás jelentette. "Amikor megpróbálsz egy ilyen filmet csinálni, és ez egy igazán őrült koncepció, nagyon könnyű olyan útra lépni, ahol semmi sem ijesztő, és csak nagyon nevetséges és nagyon, nagyon hülye. Mi a kettő között kerestük az utat."

Waterfield például elmagyarázta, hogy mi állt a (fenti) állókép mögött, amelyen egy lány egy jacuzziban pihen, miközben Micimackó és Malacka vészjóslóan áll a közelben. "A lány jól érzi magát, aztán Micimackó és Malacka megjelenik mögötte, elkábítják, kiveszik a jacuzziból, majd egy autóval áthajtanak a fején" - mondta Waterfield. "Ijesztő, de vannak vicces részek is, mert vannak felvételek Micimackóról az autóban, és látjuk, ahogy a kis füleivel a kormány mögött ül, és lassan odamegy [hogy megölje a lányt]."

Hogy ezek alapján látni akarjuk-e? Feltétlenül!