Dűne 2: Megérkezett a film magyar szinkronos előzetese

Dűne egyszerre került a mozikba és az HBO Maxra, de a folytatás, a Dűne 2 idén ősszel kizárólag a mozikban debütál. Végre itt az első magyar előzetes. 

A Las Vegas-i CinemaConon tartott Warner Bros-bemutatón a szerencsések már láthatták az előzetest, mely jókora port kavart a lenyűgöző látványával. Most viszont végre online is elérhetővé tették az első filmelőzetest, melyet idelent meg is nézhetsz.

Az első rész 108,3 millió dollárt hozott belföldön és 402 millió dollárt világszerte, emellett hat Oscar-díjat nyert, és jelölték a legjobb film kategóriában is, így talán kevesen is lepődtek meg, amikor hivatalosan is bejelentették a folytatást.

Az első részhez hasonlóan a folytatás is hemzseg majd a sztároktól, a főbb szerepeket Timothee Chalamet, Zendaya, Stellan Skarsgård, Rebecca Ferguson, Christopher Walken, Javier Bardem és Josh Brolin alakítják.

Denis Villeneuve rendező a folytatást epikus háborús filmként írja le, amely új helyszínekre viszi el a nézőket, ebből pedig már láthatunk is ízelítőt az alábbi trailerben.

akció | dráma | kaland | sci-fi

Egy messzi jövőben, amikor bolygóközi királyságok között oszlik meg a hatalom, két uralkodó dinasztia ádáz harcot vív az Arrakis bolygó feletti uralomért. E világon hatalmas... több»