Dűne 2: Mégsem kerül a mozikba a film idén? Bajban lehet az Aquaman 2 is

A jelenleg is zajló író- és színészsztrájk miatt a Warner Bros. berkein  belül felmerült, hogy két nagy várományos premierjét is elhalasztják a következő évre.

Egy bennfentes információ szerint jelenleg is zajlanak a tárgyalások arról, hogy az eredetileg idén novemberre kitűzött Dűne: Második részének bemutatóját a következő évre tolják. A produkció a Legendary Entertainment égisze alatt készült, így másik félként az ő hozzájárulása is szükséges ahhoz, hogy mindez megtörténjen. A Variety értesülése szerint viszont a produkciós céget egyelőre nem keresték meg ilyen szándékkal.

A hírt egyelőre sem a Warner, sem pedig a Legendary nem kívánta kommentelni. Ugyanakkor az Aquaman 2 is érintett lehet az ügyben. Egy ilyen elképzelés viszont arra enged következtetni, hogy a Warnernél abban bíznak, hogy a jelenleg is tartó szrájk őszre megoldódik. 

A Variety beszámolója szerint feltételezhetően a Warner mellett az olyan nagy stúdiók, mint a Sony, a Disney, a Lionsgate és Apple Studios is előállhat egy új ütemtervvel a jövőre nézve, ám mindez egyelőre nem került hivatalosan is megerősítésre.

akció | dráma | kaland | sci-fi

Egy messzi jövőben, amikor bolygóközi királyságok között oszlik meg a hatalom, két uralkodó dinasztia ádáz harcot vív az Arrakis bolygó feletti uralomért. E világon hatalmas... több»