Dwayne Johnson hétfőn az Instagramon dokumentálta a látogatását egy hawaii 7-Eleven üzletben, ahol saját elmondása szerint tinédzserként lopott.

A színész mindezt úgy próbálta jóvátenni, hogy felvásárolta a bolt teljes Snickers csokiszelet készletét. Johnson ezt azzal indokolta, hogy amikor tinédzserként lejárt edzeni, minden alkalommal lenyúlt egy csokiszeletet a boltból.

“Ugyanaz az eladó volt ott minden nap, és mindig csak elfordította a fejét, és soha nem buktatott le” - jegyezte meg Johnson.

“Valahányszor hazajövök Hawaiira, és elhaladok a 7-11 mellett... mindig tudtam, hogy be kell mennem, és ki kell takarítanom minden Snickers szeletet, ami ott van - a megfelelő módon” - tette hozzá a színész. Johnson azt is elmondta, hogy az időszak nagyjából akkorra esett, amikor a családját anyagi gondok közepette kilakoltatták a hawaii otthonukból.

“Nem tudjuk megváltoztatni a múltat és néhány hülyeséget, amit esetleg elkövettünk, de néha-néha hozzáadhatunk egy kis megváltó kegyelemjegyet ahhoz a helyzethez - és talán egy nagy mosolyt varázsolhatunk néhány idegen arcára” - mondta Johnson.

64 Black Adam  (2022)

akció | fantasy | sci-fi

Black Adam, Marvel Kapitány ősi egyiptomi elődje sikeresen eljut napjaink világába, hogy kihívja Marvel Kapitányt és segítőit. Miközben Black Adam megpróbálja tisztázni a... több»