Dwayne Johnson (galériánkban) a CBS Sunday Morningnak adott interjújában beszélt arról, hogy indulna-e az Egyesült Államok elnöki tisztségéért.

Johnson már 2017-ben kifejezte érdeklődését az elnökjelöltség iránt, és tavaly találkozott a politikában dolgozó szakértővel, hogy "egy kis kutatást és elemzést végezzenek", hogy lássák, hogyan nézne ki az elnökjelöltsége a jövőben - írja a Variety-n.

Mint kiderült, Dwayne Johnson végül letett a jelöltségről, az ok pedig egészen prózai: a családja.

"Ez lekerült az asztalról. Igen." - erősítette meg. "Azért mondom ezt, mert ehhez szükség van egy B-oldalra. Szeretem az országunkat és mindenkit benne. Azt is szeretem, hogy apa vagyok. És ez a legfontosabb dolog számomra, hogy apuka legyek, az első számú, különösen ebben az időszakban, ebben a kritikus időszakban a lányaim életében."

"Tudom, milyen volt úton lenni, és olyan elfoglaltnak lenni, hogy az első lányaimnál sok évig nem voltam jelen... Felnőttek ebben a kritikus korban, ebben a kritikus időszakban az életükben, és az elnökség is ezt eredményezné. Tehát az első számú prioritásom a lányaim" - mérlegelte.

"(...) Az első számú dolog, ami lenni akarok, az az apa. Ennyi."

Dwayne Johnson szuperhősfilmje, a Black Adam jövő hónapban kerül a mozikba, a magyar filmelőzetest idelent mutatjuk.

64 Black Adam  (2022)

akció | fantasy | sci-fi

Black Adam, Marvel Kapitány ősi egyiptomi elődje sikeresen eljut napjaink világába, hogy kihívja Marvel Kapitányt és segítőit. Miközben Black Adam megpróbálja tisztázni a... több»