Dwayne Johnson lánya le sem tagadhatná az apját (fotó)

Az amúgy is elég elfoglalt Dwayne Johnson elképesztő munkabárosról tesz tanúbizonyságot nap mint nap – és nem csak azzal, hogy állandóan forgat. A színész rendszeresen részt vesz nyilvános eseményeken és filmfesztiválokon is, és elképesztően profi módon áll a sztársággal járó feladatokhoz.

Legutóbb a Sundance Filmfesztiválon járt, amely a legfontosabb, független filmeseket tömörítő és kis költségvetésű filmeket felsorakoztató filmfesztiválja, amelyen természetesen A-listás sztárok is tiszteletüket teszik. A fesztiválnak megvan a maga bája, és direkt egy sokkal lazább, emberközelibb és kevésbé formális filmes esemény, mint mondjuk az Oscar.

Johnsont a lánya, a 17 éves Simone Garcia Johnson kísérte el a fesztiválra, aki le sem tagadhatná apját – közös fotó ugyan nem készült róluk, de így is látványos, hogy milyen sokat örökölt apjától. A színész és lánya Johnson legújabb filmje, a Családi bunyó premierjére érkezett, amelyben a színész saját magát játssza. A történet egy fiatal lányról szól, aki pankrátor-családba születik, és amikor lehetősége nyílik arra, hogy ő is bizonyítsa tehetségét, kap az alkalmon.

A színésznek Simone mellett még két lánya van? a 3 éves Jasmine és a 9 hónapos Tiana - édesanyjuk Lauren Hashian modell. 

Íme két fotó a büszke apáról és lányáról: