Dwayne Johnsont és Jason Stathamet egy világ választja el egymástól

Megérkezett a Halálos iramban: Hobbs és Shaw első hivatalos posztere, aminek elég konkrét üzenete van: Hobbs és Shaw nagyon más világból érkeztek.

A kép egyik oldalán Dwayne Johnson dől lazán egy motornak farmerben és pólóban, míg a másikon Jason Statham feszít egy igencsak elegáns öltönyben, és támaszkodik egy rettentően drágának és újnak tűnő sportkocsinak.

Johnson – a szociális média-felületek feketeöves bajnoka – osztotta meg a képet Twitterén azzal a leírással, hogy a film a legnagyobb leszámolást ígéri, amit a Halálos iramban-franchise eddig nyújtott. Ez igen merész kijelentés egy olyan történetfolyamról, ami nagy és hatalmas leszámolásokra épít, de majd meglátjuk, mennyire lesz igaza.

A színész azt is megpendíti, hogy a napokban vártható az első hivatalos trailer is – illetve biztos, hogy a Universal jó sok pénzt elköltött a marketingre, mert a Super Bowl szünetében is érkezik majd egy kis mozgóképes ízelítő filmből. Ha esetleg még nem elég izgatott a közönség.

A filmet David Leitch rendezte, a főgonoszt pedig nem más játssza, mint Idris Elba – akivel a forgatási pletykák, illetve az interjúk tanulsága szerint a két főszereplő nagyon jól kijött a közös munka során.

A kész film majd augusztus elején érkezik a mozikba – és íme Johnson tweetje az első plakáttal: