Édes az irónia: Ridley Scott visszaszólt a Gucci-családnak

Hamarosan érkezik a hazai mozikba is Ridley Scott legújabb filmje, A Gucci-ház, a rendezőnek azonban már most szembe kell néznie némi kritikai felhanggal.

A rendezőt egy friss interjú során fagatták arról, amit korábban Patrizia Gucci nyilatkozott a filmmel kapcsolatban. Patriziát még 1997-ben ítélték el 29 év börtönbüntetésre, amiért bérgyilkost fogadott fel akkor férjével, Maurizio Guccival szemben.

Patrizia Gucci egy korábbi interjúban megjegyezte, hogy szerinte Ridley Scott egyszerűen ellopta a Gucci-család személyazonosságát, hogy abból profitáljon.

A rendező nemrégiben reagált minderre a BBC Today című műsorában, amelyben mélyen elutasította ezeket a vádakat. “Nem igazán foglalkozom ezzel valójában. De emlékeznünk kell arra, hogy az egyik Guccit meggyilkolták, egy másik pedig börtönben ül adócsalás miatt, így nem beszélhet nekem puszta nyereségvágyról, hiszen mindent, amit ő tesz, az azonnal közös tulajdonná válik” jegyezte meg Scott.

A Gucci-ház főbb szerepeiben Al Pacino, Salma Hayek, Jared Leto, Jeremy Irons, Lady Gaga, Adam Driver, Jack Huston és Camille Cottin lesznek láthatóak, a produkció november 25-én debütál a hazai mozikban.

dráma | krimi | thriller

Maurizio Guccival, az ikonikus divattervezővel bérgyilkosok végeztek, a nyomozati szálak pedig feleségéhez, Patrizia Reggianihoz vezettek. Az asszonyt 26 év börtönbüntetésre... több»