Egy bokszolóról készít életrajzi filmet Stallone, Pierce Brosnan a fedélzeten

Naseem "Naz" Hamed, brit-jemeni bokszolóról készít filmet Sylvester Stallone.

Sly producerként vesz részt a munkálatokban, ami viszont még ennél is izgalmasabb, hogy a film főszerepében érkezik Amir El-Masry és Pierce Brosnan. Az igaz történetet alapuló produkció Naz ökölvívói pályafutását dolgozza fel, aki a világbajnoki címet is megszerezte az ír származású bokszedző, Brendan Ingle segítségével.

A jelenleg Giant cím alatt futó projekt gyártásáért a Balboa Productions, a forgalmazásért pedig a Kamasa True Brit Entertainment felel majd. A projekt forgatása április végén kezdődik az angliai Leedsben. Eredetileg úgy tervezték, hogy az összes belső felvételt Máltán forgatják, de az AGC úgy döntött, hogy a teljes produkciót visszahozza az Egyesült Királyságba, így a Giant az egyik első olyan produkció, amely a Jeremy Hunt kancellár által nemrégiben bejelentett független filmek adójóváírásának köszönhetően közvetlenül áttelepül.

A forgatókönyv fejlesztését és a rendezést Rowan Athale vállalta magára. “Rowan egy ragyogóan szórakoztató bokszéletrajzi filmet írt, amely Hamed és edzője, Brendan Ingle hihetetlen kapcsolatát mutatja be, és bemutatja azt a rendkívül szórakoztató stílust, amely Naz-t pehelysúlyú világbajnokként a globális szupersztárságig juttatta” - olvasható a Kamasa közleményében. A premierrel kapcsolatban ugyanakkor egyelőre nem látott napvilágot bővebb hivatalos információ.