Egy garázsból kerültek elő soha nem látott képek Michael Jacksonról egy Sega videojátékban

Nem lehet elégszer elismételni, hogy néha hihetetlen felfedezéseket lehet tenni a garázsvásárokon. A legújabb példa erre az Egyesült Királyságból érkezett.

Egy férfi talált egy klipet egy videojátékról, amelyet a SEGA 1993-ban tervezett a SEGA World vidámparkjaihoz, és amelyben maga Michael Jackson szerepelt.

A Gaming Alexandria szerint a játék neve Scramble Training volt. Egy olyan attrakcióban, amely nagyon hasonlított a Disney Star Tourra, a játékos egy űrhajóba szállt, hogy pilótává váljon. A Pop királya Full Motion Video képsorokban jelent meg, ahol tanácsokat adott a feltörekvő pilótáknak. Az énekes készítette a játék zenéjét is. Egy rajongó digitalizálta ennek a játéknak a szekvenciáit a Popstarral, ami elérhető a Youtube-on.

Michael Jackson többször dolgozott együtt a japán céggel. Az idősebb és nosztalgikus rajongók biztosan emlékeznek Michael Jackson Moonwalkerére; 1988 és 1990 között három játék jelent meg különböző platformokon. Az árkád verzió kínálta a Beat Them All-t izometrikus 3D-ben.

Az év elején azt is megtudtuk a Sonic társalkotójától, Yuji Nakától (akit éppen november végén tartóztattak le Japánban bennfentes kereskedelem miatt...), hogy Michael Jackson valóban megkomponálta a Sonic, a sündisznó 3 filmzenéjét.