Egy John Wick-Atomszőke crossoverben benne lennétek? Charlize Theron is!

Videojátékokban számos példát találunk rá, hogy két alapvetően különböző, egymástól teljesen független univerzumot egy játékban összemosnak. A rajongók imádni szokták. A mozik világában erre ritkábban van példa. De mit szólnátok hozzá, ha az utóbbi évek két talán legkeményebb akcióhőse – John Wick és Lorraine Broughton – egyszer csak összefutnának egy sötét sikátorban?

Igen, a 149571 és az Atomszőke esetleges crossoverjéről van szó. Egyelőre a projekt csak szóbeszéd szintjén létezik, de e szóbeszédet éppenséggel Charlize Theron indította el. A színésznő, aki épp A halhatatlan gárda című új filmjét reklámozza, egy interjúban beszélt erről.

Charlize Theron úgy fogalmazott, Keanu Reeves az egyik legkedvesebb ember számára a világon, akivel közel hasonló pályát futottak be az elmúlt években. A 149571 filmek pedig jelentős hatással voltak az Atomszőke forgatására is. És, ha egyszer valaki azzal hívná fel, hogy a két franchise-t egy crossoverben mosnák össze, ő azonnal indulna a forgatásra.

Persze ehhez sok tényezőnek kellene együtt állnia. Az egyik legfogósabb kérdés mindjárt a két univerzum különbözősége, hiszen az Atomszőke a ’80-as években játszódik, míg a 149571 trilógia napjainkban. Persze egy sztorit össze lehetne hozni valahol a két időszak között, ahol aztán a két főhős egymásnak feszülhet.

Hogy valaha lesz-e ebből valami? Nehéz lenne megjósolni, de azért van kapcsolat a két franchise között. Az első 149571 mozi és az Atomszőke rendezői székében is David Leitch ült…