2017.11.10   szerző: hp   hozzászólások: 0

Azt mondja Tyrese Gibson, hogy nem fog szerepelni a Halálos iramban 9-ben, ha Dwayne Johnson is benne lesz a csapatban. Mivel annak elég kicsi a valószínűsége, hogy az egyik legnagyobb húzónév kimaradna a folytatásból, a rapper kijelentése meglehetősen kockázatosnak tűnik.

Egymásnak estek a Halálos iramban sztárjai

A fenyegetést Gibson az Instargramon tette közzé, eléggé homályos a poszt szövege, de annyit ki lehet hámozni belőle, hogy a zenész éppen a gyereke láthatási jogáért küzd válófélben lévő feleségével, és Johnson ebbe valahogy beleszólt. Gibson egyébként már korábban kiakadt a pankrátorra: amikor kiderült, hogy egy évvel odébbtolták a Halálos iramban 9 bemutatását, Johnsont tette felelőssé, ami részben jogos is volt, hiszen a műsorváltozásra azért kerül sor, mert a Szikla és Jason Statham külön filmet – spinoffot – kapott, amely elsőbbséget élvez.

Mindeközben nem meglepő, hogy a stúdió a hivatalos folytatások mellett tovább szeretné bővíteni a franchise-t az egyes karakterek különálló filmjeivel. A legutóbbi három Halálos iramban-film több mint 3,5 milliárd dollárt kaszált világszerte, ami világosan jelzi, hogy bőven van igény a nézőkben még több epizódra. (UIP-Duna)