Egyre gyakrabban hallani az utóbbi időben arról, hogy a Warner Bros. komolyan fontolóra vette, hogy elkészítse a Constantine - A démonvadász folytatását, az eredeti rész rendezője, Francis Lawrence pedig igencsak bíztató hírekkel szolgált.

Lawrence egy friss interjúban ugyanis elárulta, hogy továbbra is számolnak azzal, hogy Keanu Reeves visszatérhet a film főszerepben, ennek kapcsán pedig már sikerült is néhányszor beszélni a színésszel.

“Azt hiszem, mindannyian szeretnénk megcsinálni a folytatást. Bár kétségtelenül alacsonyabb költségvetéssel akarunk dolgozni, ugyanakkor biztosan korhatáros lenne a sztori. Jó ideje rajta vagyunk azon, miként vigyük tovább a történetet, mindenképpen más irányt szeretnénk venni, mivel az első rész túlságosan személyes is volt számomra” - nyilatkozta Lawrence.

Bár egyelőre nincsenek bővebb információk az előkészülettel kapcsolatban, korábban már felmerült, hogy a produceri munkálatokat J.J. Abrams vinné a Bad Robot égisze alatt. Abrams mindenesetre egyelőre nem reagált a hírre, így könnyen lehet, hogy a közeljövőben gyakrabban hallunk még a Constantine 2-ről.