Sarah Snook (galériánkban), aki Shiv Royt alakítja az Emmy-díjas sorozatban, az Utódlás fináléjának másnapján elárulta, hogy megszületett a gyermekük a férjével, Dave Lawsonnal.

"Nehéz kifejezni, hogy mit jelentett nekem ez a sorozat. A helyek, ahová eljutottam, a hatalmas tehetségek, akikkel együtt dolgozhattam... Megszakad a szívem, hogy vége. De a szívemnek ennyire tele kellett lennie az összes emlékkel, kihívással és diadallal, hogy egyáltalán meg tudjon szakadni... szóval ezért hálás vagyok" - írta az Instagramon egy fotóhoz, melyen újszülött gyermeke is látható.

"Az az áldás, hogy csatlakozhattam ehhez az őrült kalandos sorozathoz, a karrierem egyik csúcspontja lesz, amit kétségkívül nehéz lesz felülmúlni. Annyira, de annyira büszke vagyok és alázattal tartozok mindenkinek, aki kemény munkáját tett a sorozatban évadról évadra: mindannyian magasra tettük a lécet egymás számára, majd túlléptük azt, és kitűnően teljesítettünk, minden téren. A barátságok, a forgatókönyvek, a helyszínek, az egysorosok, a kora reggelek, az utolsó pillanatban történő változtatások, a magasságok és mélységek: Mindez hiányozni fog. A sorozatban dolgozó emberek tehetségesek, és büszke vagyok arra, hogy mellettük dolgozhattam, de leginkább az emberek fognak hiányozni."

"Most néztem meg az utolsó évad utolsó epizódját valaminek, ami megváltoztatta az életemet. És most ismét megváltozott az életem. Köszönöm a sok szeretetet és támogatást" - zárta.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sarah Snook (@sarah_snook) által megosztott bejegyzés