Elképesztően hátborzongató elmélet merült fel a Pokémonnal kapcsolatban

Annak ellenére, hogy a Pokémon akár egy egyszerű kultikus animációs sorozat is lehetne, a széria továbbra is töretlen sikernek örvend a rajongók körében, amely persze annak is köszönhető, hogy óriási franchise épült köré.

Az 1997-ben rajtolt sorozatról nagy valószínűséggel mindenki hallott már, a legnagyobb rajongók körében azonban továbbra is kering néhány megválaszolatlan kérdés, amely egyre félelmetesebb elméleteket szül.

Az egyik legnagyobb rejtély talán az, hogy miként lehetséges, hogy a főszereplő, Ash egy cseppet sem öregedett meg a cselekmény során. Ash Ketchum megközelítőleg 10 éves lehetett, amikor a történet indult, mindez pedig egyáltalán nem változott a mai napig.

És most kapaszkodjatok meg: egy bizonyos u/askthetyrant2 nevű felhasználó állt elő azzal az elmélettel a Redditen, hogy nagy valószínűséggel Ash és hűséges társa, Pikachu már az első évad huszonkettedik epizódjában életét vesztette, amikor elindult, hogy elfogjon egy igencsak ritka szellempokémont.

Bárhogy is nézzük, a fenti elmélet akár egy teljesen új színezetet is adhat a történetnek, bár remélhetőleg ez senkit sem tántorít majd el, hogy valaha is belefogjon a sorozatban, persze még így is akadnak rázósabb részek a teljes sztoriban.