Elkészülhet a Kill Bill 3

Tarantinora nem jellemző, hogy újra elővegye régebbi filmjeit, azonban mégis nagy esélyt lát rá, hogy elkészülhet a Kill Bill 3.

Bár voltaképpen a Kill Bill 2. óta folyamatosan ott van a levegőben az esetleges folytatás lehetősége, Quentin Tarantino eddig nem sok biztatót mondott a dologról. Ennek fényében különösen érdekes Ben Mankiewicznek adott interjúja, melyben elmondta, hogy egyáltalán nem vetette még el a harmadik rész ötletét, sőt!.

'Határozottan lehetséges - árulta el a direktor. Nagyon sok mindennek tettem ki Beatrix Kiddo karakterét, és elég időt akartam neki hagyni, hogy békében legyen - utalt arra, hogy Beatrix számára megérett az idő, hogy együtt lehessen a lányával. 

'Az ötlet mögött, hogy ennyi idő teljen el két rész között az áll, hogy a karakterek valóban annyi idősek legyenek, mint a valóságban' - mondta, mely egyszersmind azt is jelenti, hogy vannak tervei a történettel kapcsolatban, mint arra évekkel korábban is tett már utalást.

Bár arról nem szó a fáma, hogy mikor vágna bele a film készítésébe, de jó eséllyel erre további éveket kell várnunk, ugyanis westerntrilógiájának második része még csak a hetekben kerül a mozikban, és mint arról tegnap mi is beszámoltunk, könnyen lehet, hogy a harmadik film minisorozat formájában fog elkészülni.

Tarantino új filmjének, az Aljas nyolcas haza premierje jauár 7-én esedékes.