Quentin Tarantino tévés westernsorozatba  vágnaA kép forrása: The Weinstein Company / Andrew Cooper

A rendező korábban western trilógiát ígért, melyből két film (Django elszabadul és az Aljas nyolcas) máe elkészült, azonban könnyen lehet, hogy a záróepizód televíziós formátumban érkezik.

Quentin Tarantino westersorozatot tervez, melynek alapjául Elmore Leonard 1972-ben megjelent regénye, a Forthy Lashes Less One szolgálna, mondta el a direktor a Premiere Magazine francia kiadásának adott interjújában. A rendező az interjúban kifejtette, hogy hatrészes minisorozatban gondolkodik, melynek epizódjai egy órásak lennének.

Az interjúból kiderült, hogy Tarantino már jó ideje szeretné megfilmesíteni a történetet, melynek jogait még a kilencvenes években vette meg. A rendezőnek nem ismeretlenek Leonard írásai, ugyanis szintén az ő regénye alapján készült a Jackie Brown (Rum Punch).

A Forthy Lashes Less One története két életfogytiglanra ítélt férfi, egy afroamerikai és egy félvér indián történetét meséli el. A két rab kap egy utolsó esélyt a sorstól, amikor felajánlják nekik, hogy megúszhatják a büntetést, amennyiben kézre kerítik Arizona öt legkeresettebb bűnözőjét.

Arról, hogy mikor érkezhet a sorozat, illetve melyik társaság (HBO? Showtime? Netflix?) vásárolná meg, egyelőre nincsenek információk. 

A rendező új filmje, az Aljas nyolcas debütál a mozikban. Tudj meg mindent a filmről a kattintás után!