Elkészülhet valaha a Z világháború 2?

Ritkán fordul elő, hogy egy hollywoodi projekten akkora átok üljön, mint a Z világháború folytatásán.

Az elmúlt évek során megszámlálhatatlan alkalommal felröppent a hír, hogy már zajlanak projekt előkészületei, mindebből azonban semmit se láthattak a rajongók. A film sztárja, Mireille Enos a napokban adott interjút a Variety magazinnak, amely során elkerülhetetlenül felmerült a kérdés, ő maga hisz-e abban, hogy elkészülhet valaha a Z világháború 2, a színésznő pedig igencsak meglepő választ adott.

“Hatalmas szégyen lenne, ha nem készülne el a folytatás. Az első rész elképesztően jó volt” - jegyezte meg Enos, majd hozzátette, hogy ő maga is érthetetlenül áll a dolog előtt, hiszen szinte minden adott, hogy belevágjanak a munkálatokba. Maga David Fincher is rábolintott ez egészre, ráadásul a forgatókönyv is rég elkészült.

A Z világháború annak idején a 269 millió dolláros költségvetés mellett közel 540 millió dollárt hozott a konyhára. A folytatást először 2013-ban jelentették be, azóta pedig csak ígéretet kaptak a rajongók, remélhetőleg azonban a számos halasztás mögött csupán Fincher elfoglaltsága állhat.

akció | horror | kaland | katasztrófafilm | sci-fi | thriller

SkyShowtime (2023.02.14.)

Max Brooks World War Z: A zombi világháború története című könyvének adaptációjában egy ENSZ alkalmazott küzd a világban terjedő zombi fertőzéssel. Senki nem tudja, hogyan... több»