Ezra Miller renoméja az elmúlt hónapokban igencsak komoly károkat szenvedett. Az egyik botrány követte a másik, így fel is merült, hogy mindez milyen következményekkel járhat a színész és Flash című film számára.

Az Andy Muschietti rendezésében készült produkció munkálatai lezárulta. Tekintve, hogy Miller viszi a főszerepet a filmben, nehéz is lenne elképzelni, hogy ne forgassák újra a projektet, ha történetesen nélküle szeretnék azt megjelentetni.

Mindez persze hatalmas anyagi forrásokat, időt és munkát emésztene fel, és bár a Warner Bros. döntése továbbra is várat magára a közösségi platformokon a franchise rajongói részéről viszont már most találgatás merült fel, ki is vehetné át Millertől a stafétát.

“Csak szeretném megragadni ezt a pillanatot, hogy elmondjam, Elliot Page remek Barry Allen lenne, ha valaha is szükség lenne egy új Flash szereposztására, bármilyen okból” - olvasható az egyik bejegyzésben.

“Elliot Page totál el tudná vinni a Barry Allen-flash szerepét, amikor Ezrát elkerülhetetlenül kirúgják” - írja egy másik rajongó.

“Úgy érzem, hogy néhányan csak azért képzelik Elliot Page-et a Flashnek, mert kedvelik őt, és meg akarnak szabadulni Ezra Millertől. De én őszintén úgy gondolom, hogy ő képes lenne megcsinálni” - olvasható egy további bejegyzésben.

A Flash a tervek szerint 2023 nyarán érkezik a mozikba, a további szerepekben pedig  Ben Affleck, Michael Keaton, Michael Shannon és Temuera Morrison lesznek láthatók.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Ugyan miért csak ezt az egy univerzumot mentenéd meg, ha képes vagy arra, hogy bármilyeket megmentsd? Barry Allen úgy tűnik, magára maradt a Föld védelmében, amelyet a káosz ural.... több»