Jeremy Renner először mutatkozott a nyilvánosság előtt azóta, hogy több súlyos sérülést szenvedett a nevadai Tahoe-tó közelében. 

A színészt a kaliforniai Beverly Hillsben sikerült lencsevégre kapni, szemmel láthatóan egy találkozóra érkezhetett egy irodaházba, ahol nagyjából fél órát tartózkodhatott. Renner a közösségi médiában folyamatosan tájékoztatja a rajongóit egészségi állapotáról, mint kiderült a teljes felépülése akár évekig is eltarthat, noha elmondása szerint mindent megtesz a gyógyulásért.

Az év elején Renner a hóban elakadt unokaöccsének próbált meg segíteni a hókotrójával, miután a jármű csúszni kezdett, a színész kiszállt, ám ekkor vette csupán észre, hogy az elütheti a rokonát. Ezt követően Renner megpróbált visszaülni a hókotróba, a bal lába azonban a jármű lánctalpa alá került, így az elgázolta.

A színész a gép alá szorult, a baleset után azonnal kórházba szállították. A helyi hatóságok ugyanakkor azt is megerősítették, hogy járművön meghibásodásokat találtak. Renner több orvosi beavatkozáson esett át az elmúlt hónapok folyamán.

“Ez a több mint 30 törött csont meg fog gyógyulni, erősebbé válik, ahogy a családdal és a barátokkal való szeretet és kötelék is elmélyül” - írta a színész.