Előzetest kapott a Madarak a dobozban spin-offja, megvan a premierdátum

Persze, az utóbbi években háttérbe szorult, de nehéz elfelejteni azt a hatalmas sikert, amit a Netflix a Bird Box /Madarak a dobozban című filmmel ért el 2018 végén.

Sandra Bullock horrorfilmje a megjelenését követő 28 napon belül az egekbe szökött a nézettségben, és a Netflix történetének legnézettebb filmjévé vált. Idővel a Red Notice/Különösen veszélyes bűnözők (2021) és a Ne nézz fel! (2021) kiszorította, de a film még mindig a 3. helyen áll azon a listán, ami őrület egy több mint négy éve megjelent filmtől.

Nos, mindezek alapján a Netflix tudja, hogy a Bird Box globális jelenség volt, és most a streamingszolgáltató az első spinoffjával, a Bird Box Barcelonaval szeretné bővíteni a franchise-t.

Ahogy a Madarak a dobozban: Barcelona új teaserében látható, a film egy emberrel, Sebastiannal történteket meséli el, miközben a fenyegetés az egész világon elterjed. Mi a fenyegetés? Ahogy az eredeti Madarak a dobozban láttuk, egy titokzatos entitás, amely arra készteti az embereket, hogy megöljék magukat, ha ránéznek.

Tehát ez az első spinoff lényegében a Bird Box, de ezúttal Barcelonában játszódik. Nem a legizgalmasabb feltevés, de nem hibáztathatjuk a Netflixet, hogy ismét aranyat akar találni. 

A film főszereplői Mario Casas, Georgina Campbell, Alejandra Howard. A rendezőpáros Álex Pastor és David Pastor. A film július 14-én érkezik a Netflixre. 

Itt a szinopszis:

A globális siker, a Bird Box producereinek tollából érkezik a BIRD BOX BARCELONA, a 2018-ban a közönséget lebilincselő film folytatása. Miután egy rejtélyes erő megtizedeli a világ lakosságát, Sebastiannak saját túlélőútját kell végigjárnia Barcelona kietlen utcáin. Miközben kényelmetlen szövetséget köt más túlélőkkel, és megpróbálnak elmenekülni a városból, egy váratlan és még baljósabb fenyegetés növekszik.