Előzményfilmet kap a Kedvencek temetője?

A jövő hónapban, április 4-én érkezik a hazai mozikba a Kedvencek temetője remakeje, de már most izgalmas információk röppentek fel az esetleges folytatással kapcsolatban.

A film producere, Lorenzo di Bonaventura a napokban adott interjújában elmondta, hogy noha egyelőre a film készítői ténylegesen nem gondolkodnak további folytatásokban, amíg nem tudják biztosra, hogy teljesít az új Kedvencek temetője a kasszáknál és a kritikusoknál.

„Ha már valamit, akkor talán mindenképpen érdemes lenne egy előzményfilmet készítenünk. Úgy érzem, sok minden nem sikerült felfednünk a Creed család múltjával kapcsolatban, holott King regényei gazdag alapanyagot kínálnak, egyszóval korábbra kell mennünk.”

Noha a film 1989-es változatához már 1992-ben elkészült a folytatás, sajnos a forgatókönyv nyomokban sem tartalmazott Stephen King regényadaptációt, így a film meglehetősen gyengén teljesített.

Noha egyelőre nincs több információ az esetleges folytatásokkal, illetve előzményekkel kapcsolatban, minden esetre biztosra vehetjük, az új Kedvencek temetője alkotói nem esnek ugyanabba a hibába, és csakis vegytiszta Stephen King adaptációt láthatnak majd a nézők.