Emily Blunt azon kevés színészek közé tartozik, akinek neve már számos alkalommal felmerült az MCU kapcsán, ugyanakkor továbbra is várat magára, hogy végre szerepet kapjon a franchise-ban.

A színésznő korábban már jó eséllyel pályázhatott Peggy Carter és a Fekete Özvegy szerepére is, ám úgy tűnik, hogy mostanáig kellett várni arra, hogy a rajongók biztosabb híreket kapjanak arról, hogy a stúdiónak komolyabb tervei vannak Blunttal a negyedik fázisban.

Az Insider magazin értesülései szerint Blunt a Dzsungeltúra forgatásán kapott egy felkérést a Marveltől, noha az egyelőre továbbra sem vehető biztosra, hogy Clea szerepéről van szó a Doctor Strange az őrület multiverzumában című produkcióban, esetleg Sue Storm karakteréről a Fantasztikus Négyesben.

A hírt egyelőre sem a színésznő, sem pedig a stúdió nem erősítette meg, mindenesetre a közeljövőben nagy valószínűséggel gyakrabban hallhatunk majd a stúdió további terveiről. A Marvel negyedik fázisa idén tavasszal, az árpilis 30-án mozikba kerülő Fekete Özveggyel rajtol majd.