‘Épp most nyírtam ki’: Elon Musk máris meggondolta magát a Twitter nagy port kavart új funkciójával kapcsolatban

Elon Musk eltörölt egy órákkal korábban végrehajtott változtatást a Twitteren.

A világ leggazdagabb embere a Twitter 44 milliárd dolláros felvásárlását követően bejelentette, hogy bevezet egy olyan hitelesítései rendszert, amelyet bárki megkaphat, havi 8 dollárt fizetve a Twitter Blue-ért.

Miközben szerda reggel a Twitteren elkezdtek felkerülni a "hivatalos" ikonok, és sokan (köztük számos híresség, Whoopi Goldberg például bejelentette, hogy törli a profilját) kritizálták az új jelölési rendszer kialakítását és hibáit, Elon ismét meglepő bejelentést tett.

"Szóval most már két ellenőrzött csekk van. Az egyik, amelyik a profilod mellett jelenik meg a válaszokban, a retweetekben és mindenhol máshol: ez azt jelenti, hogy Twitter Blue előfizető vagy. A másik ("Official") csak bizonyos profilokon és az idővonalon......Update: Most már eltűnt" - írta Marques Brownlee a Twitteren.

"Épp most nyírtam ki" - válaszolt Musk.

"Panasz forródrót üzemeltetője online! Kérjük, írjátok meg a panaszaitokat az alábbiakban. Vegyétek figyelembe, hogy a Twitter sok hülyeséget fog csinálni az elkövetkező hónapokban. Megtartjuk, ami működik & megváltoztatjuk, ami nem" - tette hozzá.