Sajnos semmi újat nem tudunk mondani Tom Cruise-ról. A színész még mindig elképesztő mutatványokra képes, ha egyszerűen munkáról van szó. Érkezett is egy friss videó a Mission: Impossible 7 forgatásáról, amelyet viszont nagyon érdemes megnézni.

Legutóbb arról számoltunk be, hogy Cruise közel félmillió dollárért bérelt hajót Norvégiában, hogy a stáb zavartalanul dolgozhasson a Mission: Impossible hetedik részén, ezzel pedig pedig teljesen kizárva annak lehetőségét, hogy a koronavírus-járvány miatt újra leálljon a gyártás.

Annál a videónál ütősebb bizonyítékot viszont aligha kapunk az elkövetkező időszakban, amely a napokban látott napvilágot a Mission: Impossible 7 egyik akciójelenetének felvételéről. És igen, a videón ezúttal is maga Tom Cruise látható, amint egy motoron végigszágult egy szakadék fölé kiépített rámpán, majd miután a jármű a mélybe zuhan ő maga elegánsan landol az ejtőernyőjével.

Cruise-ról köztudott, hogy ritkán alkalmaz kaszkadőrt, és hogy szinte minden hajmeresztő jelenetet maga vállal be a szerepei során, az új vállalkozásával azonban ismét egy fokkal magasabbra tette a lécet. A kérdés továbbra is az, hogy mi jöhet még ezek után? 

Nos, Mission: Impossible 7-re mindenesetre 2021. novemberéig kell várniuk a rajongóknak, annak folytatására pedig 2022. őszéig.