Most, hogy a Disney birtokába kerültek az X-Men szerzői jogai már csak az a kérdés, mikorra várhatják a rajongók, hogy a mutánsok felbukkannak a Marvel filmes univerzumában is.

Az pedig még ennél is izgalmasabb, hogy Hugh Jackman után vajon ki bújhat majd az X-Men egyik legikonikusabb karakterének, Rozsomának a szerepébe. Bárki is lesz majd a szerencsés, nem kis fába vágja a fejszéjét, hiszen Jackman közel 17 éven át formálta meg a szerepet, a neve pedig szinte egybeforrt Loganével.

Bár a korábbi híresztelések alapján akár a  Kingsman és a Rocketman sztárja, Taron Egerton is jó eséllyel pályázhatna a szerepre, a rajongók az utóbbi időben már azt is „követelték”, hogy Danny DeVito öltse fel az adamantium karmokat.

Egy még ennél is elszántabb rajongó pedig eljátszott a gondolattal, hogy a The Punisher című sorozat sztárja, Jon Bernthal miként is festene a szerepben, így készített is egy igencsak meggyőző grafikát erről, amelyet közzé is tett az instagram profilján, amelyet íme, mutatunk is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I think @jonnybernthal is the perfect #Punisher / #frankcastle but if Marvel do Recast Punisher. Jon Bernthal would be perfect for #wolverine He's got the physique and the animalistic nature down. #Logan #Wolverine #jonbernthal

???????????????????????????????????????????????????? (@spdrmnkyxxiii) által megosztott bejegyzés, Dec 21., 2019, időpont: 7:47 (PST időzóna szerint)