Már jó ideje tudni lehetett, hogy elkészül a kultikusnak számító Szellemirtók harmadik része, amely hivatalosan is Túlvilág címmel kerül majd a mozikba.

Bár az utóbbi időben meglehetősen csendes volt a produkció háza tája, úgy tűnik, okkal kísérte hallgatás a munkálatokat, hiszen megérkezett a film első előzetese, amelytől alighanem a legtöbb rajongónak garantáltan leesik majd az álla.

A frissen érkezet poszterrel együtt ráadásul a Szellemirtók egy kissé mintha baljóslónak is ígérkeznek, tekintve, hogy a csapat legendás járgánya az Ecto-1-es épp egy hatalmas viharnak veszi egyenesen az irányt.

Noha a film teljes szinopszisa hivatalosan egyelőre még nem ismert, annyi bizonyos, hogy a történet szerint két srác fütyülve egy közeli elhagyatott és persze elzárt bánya veszélyeire, egy kisebb kalandra indul, rövidesen azonban igencsak gonosz erők szabadulnak el. Ahogy az már biztosra vehető egy ideje, Paul Rudd is feltűnik majd a filmben, aki Mr. Groobersont alakítja majd, egy nyári tábor tanárát, aki hatalmas rajongója a Szellemirtók csapatának.

Az új szellemirtók azonban nem csupán emiatt ígérkezik igazán izgalmasnak, hiszen a rendezői széket a klasszikus két epizód alkotójának, Ivan Reitman fia, Jason Reitman foglalhatta el, ráadásul Bill MurrayDan AykroydErnie HudsonSigourney Weaver és Annie Potts is újra felbukkan a filmben.

Az Afterlife-ra azonban még egy ideig várniuk kell nézőknek, hiszen a hazai mozikba várhatóan 2020. július 18-án érkezik majd a film, az új előzetes azonban garantáltan kárpótol mindenkit a várakozásért.