Ewan McGregor elbukta vagyona felét

Három évig húzódó válóper után pont került Ewan McGregor és Eve Mavrakis házasságára. A színésznek viszont nem kis összeget kell kicsengetnie a jövőben.

A pár közel 20 évig élt együtt, a Fargo forgatása idején azonban McGregort rajtakapták, amint filmes partnerével, Mary Elizabeth Winsteaddel csókolózik, nem sokkal később pedig maga McGregor nyújtotta be a keresetet.

A döntés értelmében azonban a színésznek csaknem keresetének felét kell kifizetnie volt feleségének, így például a Christopher Robinban vállalt szerepért kapott 3 milliós gázsijából 1,5 milliót kell átruháznia Mavrakisra.

A teljes vagyon természetesen több bankszámlából, ingatlanokból és különböző járművekből áll, mindezeken belül pedig a válótársak közösen nevelik tovább 9 éves lányukat, aki után 14 ezer dollár összegű gyerektartást fizet majd McGregor havonta.

A volt párnak egy 18 és egy 24 éves közös gyermeke született az elmúlt évek során. A legidősebb Clara a közelmúltban azzal szerzett kisebb hírnevet magának, hogy Winstadet nyíltan “szemétnek” nevezte a közösségi médiában, amely egyúttal port kavart a sajtóban is.

Ettől függetlenül McGregor a saját állítása szerint lelkesen vág majd bele az Obi-Wan Kenobiról szóló élőszereplős Star Wars sorozatba, amelynek munkálatai a tervek szerint a következő évben kezdődnek.