Ewan McGregor lesz Obi-Wan a Star Wars 9-ben?

Azt rebesgetik, hogy Ewan McGregor visszatér Obi-Wan szerepébe Star Wars: Skywalker kora-ben. Persze ez jelen pillanatban még csak pletykának minősül, de a hollywoodi pletykáknak sokszor megvan az alapja.

A filmet elvileg jövő hónapban kezdik majd forgatni, úgyhogy erről a pletykáról hamarosan kiderül, igaz-e vagy sem: mert az biztos, hogy ha a színészt meglátják a forgatás helyszínéül szolgáló Pinewood Studios környékén, akkor már a nyakunkat tehetjük rá, hogy benne lesz a filmben.

A pletykák azt is rebesgetik, hogy a Lucasfilm egy saját, külön Obi-Wan filmmel is készül, és a színész  már nagyban tárgyal a szerepről és a produkcióról, de erről pontos információk és egyéb részletek még nincsenek.

A színészt látták a legutóbbi Star Wars-film, a Solo: Egy Star Wars-történet bemutatóján is, ami csak ráerősít a rajongók amúgy is igen masszív vágyaira, hogy McGregort ismét Jedi-mesterként láthassák viszont. Ha pedig visszatér, akkor biztos, hogy egy komolyabb szerep jut majd neki, mint mondjuk Frank Oz cameója. Mark Hamillre szellemként lehet majd számítani a 9. epizódban – és ki tudja, talán nem lesz egyedül az Erő asztrálvilágában.

A Lucasfilm is legendás a titkolózások tekintetében, úgyhogy a 9. résszel kapcsolatban vajmi kevés biztosat lehet tudni azon kívül, hogy hamarosan megkezdik a munkát, a kész filmet pedig 2019 áprilisára várhatjuk. De ha kezdődik a forgatás, akkor valószínűleg kezdődik a promóció is – vagyis nemsokára már a kezünkben lesz pár, gálánsan elszórt információmorzsa ilyen vagy olyan formában.

Reméljük, hogy lesz közte egy Ewan MyGregor-alakú.