Exkluzív hír: Otthonról is nézheted a Pókember: Nincs hazaút című sikerfilmet!

Ha lemaradtál volna az utóbbi évek egyik legjobb szuperhősfilmjéről vagy csak újranéznéd a kanapéd kényelméből, akkor eljött a Te időd. Holnaptól már otthonról is nézheted a Pókember: Nincs hazaút című Marvel-filmet.

Vártunk már, hogy mikor és melyik szolgáltató kínálatában bukkan fel a Pókember: Nincs hazaút, de exkluzív információnk alapján végre megvan a válasz. A Tom Holland és Benedict Cumberbatch nevével fémjelzett produkció holnap, vagyis március 25-én válik elérhetővé magyar szinkronos változatban a Telekom TVGO felületén. 

A film nem csak az amerikai piacon, de az egész világon óriásit ment, az összebételei a 1 milliárd dollárt is meghaladták, és Magyarországon is egészen elképesztő számokat produkált. Idehaza összesen több, mint 600 ezren váltottak rá mozijegyet, ami a bevételek tekintetében 1 milliárd forint feletti összeget jelent.

A bevétel persze csak egy dolog, de a nézők mellett a kritikusok is nagyszerűen fogadták a Marvel szuperhősfilmjét, erről árulkodik a Rotten Tomatoes kritikaaggregátor portál 93 százalékos összesített értékelése.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Peter Parker számára legutóbb nem alakult túl szerencsésen az európai kiruccanás. Hazatérve azonban nem várt nehézséggel kell szembenéznie, hiszen valódi kiléte Pókemberként... több»