Extrém látványos A fantasztikus négyes második előzeteseA kép forrása: 20th Century Fox

A franchise eddig legjobb filmjét ígéri A fantasztikus négyes új előzetese.

Kevesebb, mint egy hónap van hátra A fantasztikus négyes premierjéig, így a filmet gyártó 20th Century Fox rákapcsolt a kampányra, és kihozta a produkció második hivatalos előzetesét, mely rendkívül látványos lett.  Ezen felül a trailernek van egy sajátos atmoszférája, melyet ha meg tudnak őrizni az egész filmre, biztosak vagyunk benne, hogy a reboot a franchise legerősebb részévé válhat.

Ami a történetet illeti, négy fiatal kívülálló tudós egy alternatív, veszélyes univerzumba teleportál, melytől örökre megváltoznak fizikai adottságaik. A csapat tagjainak meg kell tanulniuk, hogyan hasznosítsák különleges képességeiket, és hogyan működjenek együtt, hogy megvédjék a bolygót egy barátból lett ellenségtől.   

A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk, mint Kate Mara (House of Cards), Miles Teller (Whiplash), Michael B. Jordan (Creed) és Jamie Bell (A nimfomániás).

A Josh Trank rendezésében készülő Fantasztikus Négyes augusztus 13-án debütál a hazai mozikban. Még több videóért, információért és a képgalériáért látogass el a film adatlapjára.