Ez a baj a Marvel filmekkel Jennifer Aniston szerintA kép forrása: JoBlo

Jennifer Aniston is megszólalt a Marvel „egyeduralmáva”l kapcsolatban, és azt is elmondta, miért pártolt át inkább a sorozatok világához. De mi köze ennek a szuperhősfilmekhez? Mondjuk a részleteket!

Jennifer Aniston a napokban adott interjút a Variety-nek új sorozata, az Apple streaming szolgáltatásában debütáló The Morning Show kapcsán.

A színésznő az interjúban kifejtette, hogy azért pártolt át a sorozatok világába, mert egyrészt, ezek az utóbbi években már igen magas színvonalat képviselnek, másrészt, mivel a Marvel produkciók miatt szerinte sokkal kevesebb eredeti, hollywoodi mércével átlagos büdzséjű mozi készül. Egész pontosan olyan filmek, melyek egyébként Aniston karrierjét is meghatározták.

A színésznő arra is kitért, hogy egyre kevesebb a lehetőség a szuperprodukciók mellett, ő pedig nem igazán szívleli, ha teljes filmeket kell zöld háttér előtt leforgatnia. Ezekkel szemben azonban a streaming szolgáltatók közti rivalizálás miatt egyre jobb sorozatok készülnek, melyek minőségükben könnyen felveszik a versenyt a mozifilmekkel (sőt!). Ti egyet érteket vele?

A The Morning Show november 1-től látható az Appel TV+-on olyan sztárokkal a főbb szerepekben, mint Jennifer AnistonReese WitherspoonSteve CarellBilly CrudupGugu Mbatha-RawBel PowleyAugustus Prew és Ian Gomez. A széria előzetesét idelent nézhetitek meg.

Via Variety