Ez tényleg nem vicc, a nyár végén ugyanis egy lajhár kezd gyilkos ámokfutásba, érkezik ugyanis a Slotherhouse, amelyhez frissen landolt az előzetes.

Micimackó: Vér és méz és a bejelentett Hamupipőke, illetve Bambi-horrorváltozatok után a horror műfaja ismét új vizekre evez. Ahogy a cím is sejteti, ebben az őrült és véres történetben egy lajhár szedi áldozatait.

A Slotherhouse Emily Young, egy diákszövetségi nővér történetét meséli majd el, aki miután örökbe fogad egy imádnivaló lajhárt, azzal kénytelen szembesülni, hogy a halálesetek is megszaporodnak a környezetében. Kezdetekben persze még senki sem gyanakodik, ám hamarosan az is kiderül, hogy a gyilkos nem más, mint maga a kedvesnek kis állatnak tűnő szörnyeteg.

“Ne siess. Halj meg lassan” - olvasható a film poszterén, abban pedig már most biztosak lehetünk, hogy ez a lajhár nem fogja elkapkodni a vérontást. Az amerikai mozikban augusztus végén debütál a film a hazai bemutatóról viszont egyelőre nincsenek hivatalos információk. Addig viszont csekkoljátok az előzetest lentebb!

horror | thriller | vígjáték

Emily Young végzős diáklány, aki szeretné, ha megválasztanák a diákszövetség elnökének. Örökbe fogad egy lajhárt, azt gondolva, hogy az lesz a kabalaállata, és segíthet... több»